[IA] 入境事務助理2017 3

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

5個月都未冇通知? 咁耐

整係出左第一批
之後個啲依家仲等緊

唔怕 今次入境會好快

有幾快

望就咁望啦
依家都未知fib後幾耐先有信

19/4 fib完 求佢快比消息我

19/4 fib完都等緊

上年等成個月 今年會唔會好似出fib咁加快
考完fib真係度日如年
都唔知自己答既野啱唔啱大蛇心水

其實會唔會每日fib既呀sir madam都係同一個人
我等fib個陣見到隔離房gi完帶人出黎個呀sir同我之前gi個果一樣

應該都係果堆人
可能有3,4組考官我估

我沉日in 近office個間房
2sir1madam 3個都好惡

我見另一間反而情緒無乜波動
仲難猜測佢地諗乜

個樣生得惡d姐
唔好俾佢地嚇窒

我係in完個間房
語氣真係唔好
各位巴絲 想問一問之前曾經做過保險agent報紀律部隊會唔會有影響架?會唔會歸類做不良紀錄架
考完fib真係度日如年

我等fib個陣見到隔離房gi完帶人出黎個呀sir同我之前gi個果一樣

應該都係果堆人
可能有3,4組考官我估

仲難猜測佢地諗乜

個樣生得惡d姐
唔好俾佢地嚇窒

成功被嚇窒
反應唔夠快

上年考個肥仔sir 串柒柒咁

帶學歴證書/考試成績證書/資歴 (正副本)
如果初初網上申請form個時填左即將畢業
係咪帶埋讀緊既成績表去
定係就咁帶dse成績同中學畢業證書
考完fib真係度日如年

應該都係果堆人
可能有3,4組考官我估

仲難猜測佢地諗乜

個樣生得惡d姐
唔好俾佢地嚇窒

成功被嚇窒
反應唔夠快

俾我唔忍喇
問番佢點解佢當年pass倒fitness test喇

應該都係果堆人
可能有3,4組考官我估

仲難猜測佢地諗乜

個樣生得惡d姐
唔好俾佢地嚇窒

成功被嚇窒
反應唔夠快

俾我唔忍喇

如果我坐到佢個位 我諗我都變肥仔
聽朝8 點考
上次考海關 衰左跳遠 得1.6 m
好怕體能都衰,練左1 個月O

應該都係果堆人
可能有3,4組考官我估

仲難猜測佢地諗乜

個樣生得惡d姐
唔好俾佢地嚇窒

成功被嚇窒
反應唔夠快

俾我唔忍喇

可能有洪金寶咁既身手

懷仔就有佢份
聽朝8 點考

我都係聽日8點

仲難猜測佢地諗乜

個樣生得惡d姐
唔好俾佢地嚇窒

成功被嚇窒
反應唔夠快

俾我唔忍喇

如果我坐到佢個位 我諗我都變肥仔

Fat fat
fib 衰左會唔會出email 架
聽朝8 點考

我都係聽日8點

聽日見 你幾點出門口?
等呀等
fib 衰左會唔會出email 架

聽講會
但唔知幾時

會呀 reject letter
上年都收到
入境招聘2017個post有人話十日 唔知真唔真

Group in律十日内知有無fib
唔好自己嚇自己

唔洗咁心急啦

唔洗咁心急啦

唯有等下
聽朝8 點考

跳遠點練 深蹲?
聽朝8 點考

跳遠點練 深蹲?

輕鬆2.6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞