[IA] 入境事務助理2017 3

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

ia都英
睇黎fib都會洗走一班人

唔洗走難度fib=入硬?

我以為係
fib係唔係1對2/3個呀sir架

Fib先foul得最多人

gi都12.13進3.4
fib再洗咁一次乜請好少人

咁不如入到fib就比offer啦

閒閒地幾萬人報名 點會唔foul多d人呀
慢慢揀都得啦
唉fib收皮
哭求waiting list

巴打衰咩

衰入境d informative野

有得溫都唔準備多d?

問得刁鑽呀
表面野背熟晒啦

屌呀
唉fib收皮

巴打衰咩

有得溫都唔準備多d?

問得刁鑽呀
表面野背熟晒啦

屌呀

我都只係背左d基本野 問得深入我都未必答到 因為太撚多 冇乜可能熟哂
其實通常考應對,問得深入唔識唔洗驚
當然唔係叫你基本野都唔睇就去啦
唉fib收皮

巴打衰咩

有得溫都唔準備多d?

問得刁鑽呀
表面野背熟晒啦

屌呀

我都只係背左d基本野 問得深入我都未必答到 因為太撚多 冇乜可能熟哂

想問多少少希望巴打唔好介意

fib用英文用得多唔多?

同埋刁鑽問題佢問佐d咩?
收到信了
收到信了

巴打幾時考架?
我前日考完未收倒fib email,好緊張
4月25 fib 留名
4月25 fib 留名

加油巴打
記得熟書
4月25 fib 留名

same
佢出得全年招募 實每個人比完分 再年尾總結 睇fib 簡哂三方面最top都唔遲 所以今年考入境其實係難極多
問好撚多自身野
FIB派到幾多號
問好撚多自身野

咁撚正
英文都係問自身
問好撚多自身野

咁撚正
英文都係問自身?
佢出得全年招募 實每個人比完分 再年尾總結 睇fib 簡哂三方面最top都唔遲 所以今年考入境其實係難極多

可能分兩班呢

可能分兩班呢

分兩期

唔好放流料啦,年尾先總結,傻的嗎?唔好以為自己好醒係度廢up啦好唔好?

條友完全唔make sense
可以不理

唔係確實資料既話

不如唔好扮知

如果照你咁講,年尾報都得。入境會唔會因為一部分遲報既人才。提早同消耗咁多時間去in人,根本唔make sense 。分上下半年就講得通,年尾總結就真係...
有無18號PT巴絲有進一步通知?
有冇人知派fib係點,11號考完pt都未有信係咪唔洗再等?

應該明年請早

應該明年請早

6個月後再報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞