[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
升一隻5轉用幾球野
屌你老母連抽五下,四個3星一個4星,都算,用炮車合個六星睇下啦,屌你同我出返炮車,即刻冇晒mood
屌你老母連抽五下,四個3星一個4星,都算,用炮車合個六星睇下啦,屌你同我出返炮車,即刻冇晒mood

最驚係合7星出炮車

最驚係合7星出炮車

七星? 仲廢過六星
你地打商人有無試過屍變?
更新完有時打死隻怪---過場景後 隻怪有1血死番出黎追住我打

楊州南, 打啲仆街渡口.

周瑜72 陸遜70 陸抗77 路過

除陸抗外個兩隻夾裝會好屈,陸抗就由頭到尾都係一線,唔靠裝有高輸出又未至於脆皮已經冇咩好抱怨

60開始無裝會feel到脆皮
至少陸抗唔食裝都高攻又好用

脆皮就隻隻都督差唔多
起碼陸抗有高輸出先,60lv 一下打3xx,法師都做唔到啦

點解我60左都係200幾一下

你隻陸遜幾多mp 先,同埋打第一下就300,第二下都少好多

楊州南, 打啲仆街渡口.

周瑜72 陸遜70 陸抗77 路過

除陸抗外個兩隻夾裝會好屈,陸抗就由頭到尾都係一線,唔靠裝有高輸出又未至於脆皮已經冇咩好抱怨

脆皮就隻隻都督差唔多

陸遜定陸抗究竟
好亂呀

脆皮就隻隻都督差唔多

陸遜定陸抗究竟
好亂呀

打錯,係陸抗先岩,我隻陸抗60lv 的時候就200mp,因為有比加mp 寶物比佢

合5個,得一個2星
陸抗開埋精轉攻同攻擊範圍擴大加埋zoc馬就變超級刺客
司馬要學風系強化15%?
痴線 頭先2抽加4星合上去全部都係槍 抽到1把四1把五星 合上去又係五星槍

槍王!?
想問二合一係咪都會有event 加多一級?係每日隨機定set 好星期幾?
陸抗開埋精轉攻同攻擊範圍擴大加埋zoc馬就變超級刺客

變左張飛萬軍叢中取boss首級

張飛被四面卒仔虐毫無還手之力

我會學 但唔係必要 有多餘金咪學

我揀命中 模仿 轉防

我會學 但唔係必要 有多餘金咪學

睇你陣容 巴哈嗰邊意見係
策略命中, 精神力, 間接減傷20%
優於 風系強化, 模仿
當然你唸住前面兩個坦 後面三個不停暴風
就一定風系強化好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞