[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
因此依據營運政策,進行帳號鎖定。
帳號鎖定數量多達1,319位,無法全部列上來,請見諒。

鎖定事由:惡意使用遊戲內BUG
鎖定時間:90天
鎖定期間我們將會進行道具回收作業

霸氣, 玩咁耐手機on9 game第一次見

-1 都鎖90日?

-1 都鎖90日?

惡意使用啫
拉一兩下佢唔會ban既
我仲入到game打緊

-1 都鎖90日?

惡意使用啫
拉一兩下佢唔會ban既
我仲入到game打緊

上巴哈見唔小-30以下冇鎖
多過30就認命啦
咁如果一日打左100分 換十次 又鎖唔鎖
咁如果一日打左100分 換十次 又鎖唔鎖

最多換三次
你點換十次
換到咪姐係用BUG囉
幾時派張角功蹟 等開白豬呀
林聖傑
今日 18:10
請給一個好解釋,你們自己活動出包,然後封鎖我們的帳號...你們厲害~好棒棒~所以我們花的錢都白花,就因為你們自己出包,然後吃掉我們花的錢

fb咁多呢d on9仔 第一次打機?
林聖傑
請給一個好解釋,你們自己活動出包,然後封鎖我們的帳號...你們厲害~好棒棒~所以我們花的錢都白花,就因為你們自己出包,然後吃掉我們花的錢

on9何必理
派左好多銀 但合兩下寶物就用哂
林聖傑

班on9仲要退唔到錢果下最爽
Andy Cheung 認同,比起遊戲商的處理方法,我更不爽是站在道德高牆上說一些有的沒的那些人。我玩遊戲喜歡作幣難道代表我考試也會?!根本2件從因由和後果都是斷然不同的事。
我也扯太遠了,反正被鎖我沒差,課了的一千幾百元也不是什麼大錢。少了一隻手遊時間反而多了😁
讚好 · 回覆 · 1 小時

香港人 呵
Andy Cheung 認同,比起遊戲商的處理方法,我更不爽是站在道德高牆上說一些有的沒的那些人。我玩遊戲喜歡作幣難道代表我考試也會?!根本2件從因由和後果都是斷然不同的事。
我也扯太遠了,反正被鎖我沒差,課了的一千幾百元也不是什麼大錢。少了一隻手遊時間反而多了😁

香港人 呵

咦..想問係咪統一左會派300寶箱卷
定係其他野

香港人 呵

定係其他野

統一好似係派5000定7000金
300卷係99rank
啲人熊師+ 炮兵煩到..
整一件11防具冇左成百條皮繩 onjjjjjjjjjjjjjjj

香港人 呵

定係其他野

統一好似係派5000定7000金
300卷係99rank

唉頂等我仲拿拿聲統一左添
記錯左以為統一派300卷
▣ 維護時程:4 月 26 日 23:00~07:00
▣ 維護內容:
民心系統 / 趙雲傳 / 武將效果調整 / 其他改善及修正
更新啦
▣ 維護內容:
更新啦

張角40Lv功績呢
啲模擬戰高十幾廿lv 打條毛咩
▣ 維護內容:
更新啦

張角40Lv功績呢

我記得一早拎左喎

呢件好似唔錯
▣ 維護內容:
更新啦

張角40Lv功績呢

我記得一早拎左喎

幾時 我見佢fb寫今日派
連趙雲都未開
▣ 維護內容:
更新啦

張角40Lv功績呢

我記得一早拎左喎

幾時 我見佢fb寫今日派

⏰發獎時間:2017/4/26 11:00陸續發送
🎁發獎活動:
1⃣ 挑戰曹操傳
2⃣ 連續7天登入獎
3⃣ 全民皆曹操活動
⚠請記得一定要在24小時內領取喔~

冇你講果樣喎
徐庶改完之後變左暴力法師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞