[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
暴風練武器等級個方法好正
我柒左成個月先知可以咁練

升武器都好快姐

1round先幾十點 地圖敵人多可以1round50點 8round爆4級收工
抽左把7星弩
咁多巴打有冇好用既弩兵介紹黎升
暫時得李典
不過得b級
樊城救援戰我明明用曹操殺關羽 唔係反擊殺 殺完顯示係曹操殺關羽 點解完場會話我無殺關羽 打左3次都係得兩印
樊城救援戰我明明用曹操殺關羽 唔係反擊殺 殺完顯示係曹操殺關羽 點解完場會話我無殺關羽 打左3次都係得兩印

會唔會認錯平仔做關羽

會唔會認錯平仔做關羽

殺完個下會顯示解左 唔知點解去到完場會無左 打左3次都係咁
練緊隊呂布隊, 董卓,呂布,貂嬋, 真係夢幻TEAM

貂嬋兩下就俾人斬死
唔知升唔升好

貂嬋靠啜血打人(好似係)

貂嬋兩下就俾人斬死
唔知升唔升好

諗住練到60就算, 用來放BUFF回血都OK既
魏延如果個模再改型D就好
魏延如果個模再改型D就好

有外形已經好好啦,羊祜竟然冇特別外形

貂嬋兩下就俾人斬死
唔知升唔升好

諗住練到60就算, 用來放BUFF回血都OK既

如果跟韓版 會好勁下
暴風練武器等級個方法好正
我柒左成個月先知可以咁練

升武器都好快姐

1round先幾十點 地圖敵人多可以1round50點 8round爆4級收工

仲用緊呢招

武道家賈詡一打十
成日一場無限次90%以上狂miss 打撚到燥
大家騎兵係點練?
真係狂買法術書?
就算等級差距好大
物攻都升得好慢
大家騎兵係點練?
真係狂買法術書?
就算等級差距好大
物攻都升得好慢

急既咪買法術書掉糧隊 or 用綠印升. 唔急既咪慢慢打事件, 反正都要打料既. 其實都唔洗好耐. 我練顏良掛事件都係用左2日就40
大家打到最尾會統一全國定留番一個城, 可以刷下緣印? 而家打剩洛陽, 打埋就以後無得攻城刷印刷銀糧 統一全國好似只係好睇, 無咩實質好用處
大家打到最尾會統一全國定留番一個城, 可以刷下緣印? 而家打剩洛陽, 打埋就以後無得攻城刷印刷銀糧 統一全國好似只係好睇, 無咩實質好用處

每日多70金
積少成多都幾重要

每日多70金
積少成多都幾重要

求其一個活動都2000金
好似真係感覺唔到每日貢品有咩用

每日多70金
積少成多都幾重要

求其一個活動都2000金
好似真係感覺唔到每日貢品有咩用

逐封逐封開好on9
小喬叫JOJO?
終於打完200個任務, 拎小喬禮物...

每日多70金
積少成多都幾重要

互刷城池冇所謂 麻煩d人鍾意打港口

每日多70金
積少成多都幾重要

互刷城池冇所謂 麻煩d人鍾意打港口

但無左攻城, 銅雀好難入手, 模擬戰打到嘔先得少少
咁q多防具
合走左件5星衫 之後又出返同一件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞