[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我又合中棍
我要賢者同補師裝備

開孟獲啦
各位主公早安 👋
小喬的呼呼活動昨天發生勳章提早歸0的情況😢,
與原通知玩家的設定不同,造成大家的不便,敬請見諒🙇,
我們將在稍後發送補償獎勵🎁給各位!

⏰獎勵發送時間:4/21 11:00
📬補償獎勵:寶箱交換卷30張

⚠另外目前重置的時間有異動,也請各位留異,如下。
⏳重置時間:每日的晚上23:00 - 00:00

👉請各位主公勳章於23:00前使用完畢,
23:00 - 00:00之間不會獲得勳章👈,
請主公們留意規則變更,謝謝。
又有得抽
一夠30即抽

又3
點解冇人玩炮車

雙炮車好屈 最平最抵玩 不過場場都要手動

我有玩,辛評4轉,劉曄等緊

但到後期講實用都係司馬陸抗呢啲好用,一樣有群攻,但輸出高、夠硬又靈活性高,呢家通常掃中階委任先用炮車 要帶春袋,拉返高個輸出幾好用

春袋

唔帶袋咪冇春用囉

我劉曄就算有7星炮車都覺唔多夠力 60lv就擺左入冷板櫈

一早答左佢 60lv後打前排r痕
你可以去打後排既 但秒唔到人 就比人地後排打返轉頭

呢頭講緊炮車 轉個頭2件2星合左件4星炮車出來 當材料合左佢算

睇時期 rank55-70統一前砲車有用
一落雪 我係劉瞱射一次
滿寵放回歸再射
司馬再放回歸再射
打潼關 射幾回合
個世界清靜哂
郝昭有咩技
之前有巴打話係最強步兵?
要六千金開

應該係指pvp強,有神技,所有連擊同會心打1傷害,同埋b級cost

但各能力都要補教本加埋招金技你要預最少兩萬金
郝昭有咩技
之前有巴打話係最強步兵?
要六千金開

應該係指pvp強,有神技,所有連擊同會心打1傷害,同埋b級cost

但各能力都要補教本加埋招金技你要預最少兩萬金

另一隻曹洪c級cost同防禦率全武將最高,同樣要補大量教本,同赫昭各有所長
仲有隻龐德,現成a貨唔洗點補教本但除左曹操傳用到外冇咩特別
第一件7星, 喊出嚟 好廢呀
今日淨係儲銀合寶物
我又合中棍
我要賢者同補師裝備

開孟獲啦

我有破陣攻擊棍 孟獲47級
合中支再反擊棍 孟獲打斜角 冇幾可被反擊

個buff 好似一般
btw 有7星已經好啦

個buff 好似一般
btw 有7星已經好啦

呢件先勁

個buff 好似一般
btw 有7星已經好啦

呢件先勁

勁咩 數值感覺一般 , 係防狀態 無連擊 , 會心果D咁實際 最岩用應該係典偉 ?

個buff 好似一般
btw 有7星已經好啦

呢件先勁

勁咩 數值感覺一般 , 係防狀態 無連擊 , 會心果D咁實際 最岩用應該係典偉 ?

好野黎喎對面用流星鎚就

個buff 好似一般
btw 有7星已經好啦

呢件先勁

好野黎喎對面用流星鎚就

可以auto打守城大象
星期三最正 50%出輔助品

一次就合到35%風書
仲有MP鏡

但係有隻馬

個buff 好似一般
btw 有7星已經好啦

呢件先勁

好野黎喎對面用流星鎚就

可以auto打守城大象

可惜無練典偉

一次就合到35%風書
仲有MP鏡

但係有隻馬

抽到件6星補多20%血都想合左佢
裝回魔重好

一次就合到35%風書
仲有MP鏡

但係有隻馬

抽到件6星補多20%血都想合左佢
裝回魔重好

我合左件4系+15%
你地見到商店D 1,2星裝會唔會用金買來合野用? 1星500金, 2星1100金 . 值唔值呢
你地見到商店D 1,2星裝會唔會用金買來合野用? 1星500金, 2星1100金 . 值唔值呢

我覺得唔值
1星可以用寶物書合,唔合d書就冇用,而且仲有機出2星

我覺得唔值

唔係wo..寶物書都要150金一張~ 3張先合到件1星
俾你有商人都要100金一張
仲未計銀錢果d呢..
我頭先都諗諗下..500金一件一星都ok wor

我覺得唔值

唔係wo..寶物書都要150金一張~ 3張先合到件1星
俾你有商人都要100金一張
仲未計銀錢果d呢..
我頭先都諗諗下..500金一件一星都ok wor

咁不如直接用金抽 4000金只要唔中三星等於抵過你直接買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞