[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
感覺改完之後會比AI弓兵射到喊

本身都已經喊 好彩弓兵可以逐d引出黎

點引
趙雲重未請
睇死又會出趙雲傳活動
我真係唔明點解咁多人老羞成怒
佢地用bug果陣真係心存僥倖唔玩鎖架?
講真比我當時發現可以多禁幾次 我都唔會禁落去 唔係自制力既問題 係根本知實收皮 同埋貪果少少 直接課1千都多過你禁到死先貪到既野啦 一千蚊咋 慳果一千買到層樓咩
岩岩睇完改版内容
發覺 重騎 同弓兵加強左好多
仲有馴熊師
岩岩睇完改版内容
發覺 重騎 同弓兵加強左好多
仲有馴熊師

D動物人又搞到掛機更煩
郭嘉60連策
睇黎有機會出頭
孟獲60LV就一騎當千

點引

打關口,兩隻弩兵隨時秒補師
我已經重打過好幾次都係因為咁
講真比我當時發現可以多禁幾次 我都唔會禁落去 唔係自制力既問題 係根本知實收皮 同埋貪果少少 直接課1千都多過你禁到死先貪到既野啦 一千蚊咋 慳果一千買到層樓咩

因為咁台灣呢幾日上網係有D卡卡地,D人順便當埋藉口話卡
郭嘉60連策
睇黎有機會出頭

連毒煙??

因為咁台灣呢幾日上網係有D卡卡地,D人順便當埋藉口話卡

大多數人直情講到明係官方錯咁 我多按幾野我是正義我是對的
有冇人練暴力法師徐庶呀
郭嘉60連策
睇黎有機會出頭

連毒煙??

我諗都係演義/3軍4軍拎黎夾人數先有用
孟獲60LV就一騎當千

招技加10%真係勁?
孟獲60LV就一騎當千

招技加10%真係勁?

D人話孫策一騎同霸氣可以疊就勁
唔知單隻勁唔勁
郭嘉60連策
睇黎有機會出頭

連毒煙??

好多道士都有哂模策同連策 pvp寵兒
郭嘉60連策
睇黎有機會出頭

連毒煙??

太多人要升
D錢有排都未輪到用係佢地
我果隻係40LV排緊隊
點解官方冇發怖既野
會起巴哈到發出黎既

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28475&snA=1973&tnum=2
點解官方冇發怖既野
會起巴哈到發出黎既

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28475&snA=1973&tnum=2

Fb有喎
唔係維護咩 點解仲玩到
點解官方冇發怖既野
會起巴哈到發出黎既

Fb有喎

以下內容轉自 官方粉絲團
郭嘉60連策
睇黎有機會出頭

連毒煙??

太多人要升
D錢有排都未輪到用係佢地
我果隻係40LV排緊隊

隻郭嘉一早就接近40 但成一個月都冇再掂過
唔係維護咩 點解仲玩到

我玩唔到
唔係維護咩 點解仲玩到

我玩唔到

Me2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞