[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
仲升唔升呂布好 見到其他角都buff左咁多 變相好似nerf山騎咁

岩岩先4轉, 無得回頭了 ,唔諗咁多啦, 話唔定下次buff山騎呢
E家rank 80,
武將好多都卡住左level
又要升一批新人打演義,
永遠都唔夠用既材料
仲升唔升呂布好 見到其他角都buff左咁多 變相好似nerf山騎咁

呂布都重升得過
其他就麻麻
不過佢一輪應該又會升返山騎
E家rank 80,
又要升一批新人打演義,
永遠都唔夠用既材料

我有材料冇銀
E家rank 80,
又要升一批新人打演義,
永遠都唔夠用既材料

我有材料冇銀

升人合寶物, 2選1
今晚11點停止小喬活動
聽日派50卷補償
今晚11點停止小喬活動
聽日派50卷補償

今晚11點停止小喬活動
聽日派50卷補償

其實果bug仲係到,可能修正唔到,停左都好既
今晚11點停止小喬活動
聽日派50卷補償

其實果bug仲係到,可能修正唔到,停左都好既

佢係咪一開始用錯左個時區
趙雲開無雙打哂一般趙雲傳

全3印達成?

全3印達成?

係 但其實無野拎 最後得10張卷

好過無la
但係咪有18關要打?

全3印達成?

好過無la
但係咪有18關要打?

19關 我隻趙雲76LV 通常每關都只係帶隻30LV夏候蘭 對面都係得35LV左右 基本上趙雲打哂

變左火鳳?

全3印達成?

好過無la
但係咪有18關要打?

19關 我隻趙雲76LV 通常每關都只係帶隻30LV夏候蘭 對面都係得35LV左右 基本上趙雲打哂

變左火鳳?

有無得帶小孟出去玩

全3印達成?

好過無la
但係咪有18關要打?

變左火鳳?

我趙雲16LV 對面會變5LV嗎?
要統一就統一
司州個壓制叛亂事件超難打, 難過哂所有日任 無限增兵, 又槍兵又弓兵, 勁高攻. 兩隻補師又係鬼死咁遠, 掂都掂唔到. 有無人打過左?
司州個壓制叛亂事件超難打, 難過哂所有日任 無限增兵, 又槍兵又弓兵, 勁高攻. 兩隻補師又係鬼死咁遠, 掂都掂唔到. 有無人打過左?

法師團直接燒 愈快燒哂就仲愈小援兵
黑白豬司馬張角隨你揀
帶都督邊燒邊坦

法師團直接燒 愈快燒哂就仲愈小援兵
黑白豬司馬張角隨你揀
帶都督邊燒邊坦

拎黎練lv

見到D獎 入去打?不了
趙雲傳等有活動先打
有冇邊隻補可以係趙雲傳出 練定先
個民心系統有送皮繩 以後每日打事件可以打少D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞