[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
60抽0 7星

60抽
巴打課左幾多
聽日又有夢遺
睇哂d金技同基本能力 其實舞雞我覺得屌嬋最好用

升緊 俾人屌升冷門
連攻 之外配咩技好
睇哂d金技同基本能力 其實舞雞我覺得屌嬋最好用

升緊 俾人屌升冷門
連攻 之外配咩技好

等更新跟返韓版技先
有冇人知孫權劉備咩技?
孫策能力好 金技差 唔知更新會唔會改

孫策唔係有霸氣金技咩?

孫策唔係有霸氣金技咩?

一騎同霸氣可以疊
最強君主喎

孫策唔係有霸氣金技咩?

一騎同霸氣可以疊
最強君主喎

一騎勁招黎架?

孫策唔係有霸氣金技咩?

一騎同霸氣可以疊
最強君主喎

一騎勁招黎架?

好似話好撚勁
君主最好抽係孫策
見到有韓仔練孫權99lv 唔知有咩特別 冇理由有人會鍾意孫權
見到有韓仔練孫權99lv 唔知有咩特別 冇理由有人會鍾意孫權

有愛就是強

有愛就是強

孫權呢d又唔係創業者 統帥又屎 比張遼嚇一嚇就瀨屎 老左又亂咁斬人
應該唔會好多fans

有愛就是強

孫權呢d又唔係創業者 統帥又屎 比張遼嚇一嚇就瀨屎 老左又亂咁斬人
應該唔會好多fans

山岳奇襲戰個勝利條件係殺哂所有人同土偶士兵 玩極都唔夠回合過

你d人幾多lv先

平均60
山岳奇襲戰個勝利條件係殺哂所有人同土偶士兵 玩極都唔夠回合過

左上草堆有條友

殺左個馴獸師就完任

你d人幾多lv先

平均60

殺左道士 土偶就唔會再出
打左近20事件都冇1件皮繩
已經多數選有皮繩既任打 幸運之子
又上腦4連3星裝
好彩有個米袋打飛G

有愛就是強

應該唔會好多fans

其實兩個都唔錯
孫權有團結一致同兩個周圍XX技
第1round
5個人企十字 孫權企中間 補師放buff
第2round 孫權被動發動
每人多兩個buff同埋3%x4=all+12%
補師再放埋第4個buff
就人人有4個buff+all+12%

而孫策上面講左 一騎+霸氣可以共存
所以君主中屬性佢最高

有愛就是強

應該唔會好多fans

其實兩個都唔錯
孫權有團結一致同兩個周圍XX技
第1round
5個人企十字 孫權企中間 補師放buff
第2round 孫權被動發動
每人多兩個buff同埋3%x4=all+12%
補師再放埋第4個buff
就人人有4個buff+all+12%

而孫策上面講左 一騎+霸氣可以共存
所以君主中屬性佢最高

4大君主各有各好
曹操可以用黎打極限演義所以我揀曹操

呢把弩留唔留好

呢把弩留唔留好

本身唔想留我把6星弓
但發現係禁策 應該有D用
小薯啱啱先打完益州中
d關口lv已經60
點打上去
小薯啱啱先打完益州中
d關口lv已經60
點打上去

你隊主力正常都應該60/6x啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞