[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
聽日好多野收
張角與徐庶獎勵發送時間:2017/4/28 11:30
RANK全階段獎勵發送時間:2017/4/28 12:00~15:00
加埋小喬補償有成130張卷 6000金

又要連抽3星
聽日好多野收
RANK全階段獎勵發送時間:2017/4/28 12:00~15:00

開服呢個月太多活動同補償,已經冇興趣上fb睇幾時派
聽日好多野收

開服呢個月太多活動同補償,已經冇興趣上fb睇幾時派

根本唔知邊D拎左邊D未拎
80RANK送左好多卷 唔敢抽
司州個壓制叛亂事件超難打, 難過哂所有日任 無限增兵, 又槍兵又弓兵, 勁高攻. 兩隻補師又係鬼死咁遠, 掂都掂唔到. 有無人打過左?

法師團直接燒 愈快燒哂就仲愈小援兵
黑白豬司馬張角隨你揀
帶都督邊燒邊坦

拎黎練lv

拎來練LV好快死哂 反而司洲個擊退猛獸任升LV 好岩洗, 一堆7XLV既狼, 一場出到5個, 我3隻補+2 隻5X LV 自動掛, LV 升得似火箭
80RANK送左好多卷 唔敢抽

聽朝起身可以合第2件7星
想打埋日任收工 點知狂彈GAME
btw有冇人識玩佢個民心系統
用堆都督用到炆, 同啲同level嘅卒對打係扣一樣多, 搵水浸人又成日唔中, 真係眼冤.
用堆都督用到炆, 同啲同level嘅卒對打係扣一樣多, 搵水浸人又成日唔中, 真係眼冤.

你打到邊先
開頭d人好撚buy都督架

你打到邊先

今次全部兵種buff哂,係無都督同山地

你打到邊先

陸抗仍然勁勁
最主要係前期大部份人都冇韓服經驗
加上海戰事件難打咪叫人開陸抗囉
如果E家重打叫人開陸抗果班都應該唔會開,是但搵隻低cost都督算

你打到邊先

陸抗仍然勁勁

呢個版本仲要buff弓弩對都督傷害
而家海戰都督仲慘過面對100個汁男既av女優
如果E家重打叫人開陸抗果班都應該唔會開,是但搵隻低cost都督算

其實最重要係9成兵種都buff地形同兵種傷害
係都督冇份,變相nerf左都督好多
比多d銀我呀呀呀 我想升人呀呀呀
而家先第8隻過60lv 仲要幫司馬升12級裝
一野攞56舊貢品
民心自動減左 係咪逼人一日要餵d百姓食野一次

其實最重要係9成兵種都buff地形同兵種傷害
係都督冇份,變相nerf左都督好多

咁山騎都督下期實有份
到時又成班係到話做乜唔早d開都督
民心根本係另一個屈錢陷阱
收一次獎扣三千
然後比成百萬糧加200

收一次獎扣三千
然後比成百萬糧加200

爆倉都唔夠, 點搞?
而家先第8隻過60lv 仲要幫司馬升12級裝

我得2隻過60
收一次獎扣三千
然後比成百萬糧加200

爆倉都唔夠, 點搞?

如果民心0會點先 會唔會暴動 定係冇獎拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞