[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
合左本地系出來 暫時都未有用 未升白諸

巨岩好撚大力

係 地系好似話係最高傷 打算升左白諸開金技俾佢用 但有排 所以諗緊拎唔拎去合

你隻豬幾lv先

開左綠印 但重未買

我係你就拎黎合7星算
用堆都督用到炆, 同啲同level嘅卒對打係扣一樣多, 搵水浸人又成日唔中, 真係眼冤.

你打到邊先
開頭d人好撚buy都督架

楊州南, 打啲仆街渡口.

周瑜72 陸遜70 陸抗77 路過

除陸抗外個兩隻夾裝會好屈,陸抗就由頭到尾都係一線,唔靠裝有高輸出又未至於脆皮已經冇咩好抱怨

60開始無裝會feel到脆皮
至少陸抗唔食裝都高攻又好用
用堆都督用到炆, 同啲同level嘅卒對打係扣一樣多, 搵水浸人又成日唔中, 真係眼冤.

你打到邊先

除陸抗外個兩隻夾裝會好屈,陸抗就由頭到尾都係一線,唔靠裝有高輸出又未至於脆皮已經冇咩好抱怨

60開始無裝會feel到脆皮
至少陸抗唔食裝都高攻又好用

脆皮就隻隻都督差唔多
起碼陸抗有高輸出先,60lv 一下打3xx,法師都做唔到啦

你打到邊先

最慘要夾固定裝呢
冇七星刀同白龍袍玩撚
都督好明顯係指揮官 擺明係後排人員啦 遠有法術,仲可以得閒混下人 得閒加下buff 比人近身都打得兩下 夠哂啦
都督好明顯係指揮官 擺明係後排人員啦 遠有法術,仲可以得閒混下人 得閒加下buff 比人近身都打得兩下 夠哂啦

陸抗呂蒙係刺客型
合左本地系出來 暫時都未有用 未升白諸

巨岩好撚大力

係 地系好似話係最高傷 打算升左白諸開金技俾佢用 但有排 所以諗緊拎唔拎去合

你隻豬幾lv先

開左綠印 但重未買

我係你就拎黎合7星算

都係儲錢合左佢算 合到件無咩用既六星都可以同自己講可以當材料上七星 合到件垃圾七星真係會頹 分解應該有排

你考慮下先好喎
遲下你白諸上左黎我驚會後悔唔留

陸抗呂蒙係刺客型

話陸抗廢既開左80技未
派左50卷 準備又抽3星

巨岩好撚大力

你隻豬幾lv先

開左綠印 但重未買

我係你就拎黎合7星算

都係儲錢合左佢算 合到件無咩用既六星都可以同自己講可以當材料上七星 合到件垃圾七星真係會頹 分解應該有排

你考慮下先好喎

咁由佢 都係儲錢合裝算 一陣合件垃圾七星會灰

呢頭講完到我中
不過我會留,隻白諸而家5x
更新左之後~
有一堆60LV 都唔知升邊隻上去好
陸遜,關羽,夏侯淵, 黑豬, 李典,徐庶, 許褚, 荀攸,

一堆40LV 又唔知升邊隻上去好
劉曄, 于禁, 荀域, 周瑜, 張角, 張郃, 曹仁, 樂進, 夏侯惇, 諸葛瑾, 顏良
郭嘉, 曹丕, 費褘, 白豬

好怕呢D...有選擇困難症,有冇巴打俾意見
升錯左又冇得返轉頭~
更新左之後~

劉曄, 于禁, 荀域, 周瑜, 張角, 張郃, 曹仁, 樂進, 夏侯惇, 諸葛瑾, 顏良

升錯左又冇得返轉頭~

80前唔洗考慮 想升就升

巨岩好撚大力

你隻豬幾lv先

開左綠印 但重未買

我係你就拎黎合7星算

你考慮下先好喎

咁由佢 都係儲錢合裝算 一陣合件垃圾七星會灰

啱用嘅5,6星先留住
啱用嘅7星唔係咁易中
行申: 我合出左第4把7星弓...而司馬冇武器防具
抽中5星寶刀
抽中5星寶刀

有5星仲想點呀
更新左之後~

升錯左又冇得返轉頭~

80前唔洗考慮 想升就升

80前 想升就升
抽3野
3,4,5星
啱啱先清到益州北
劍閣真係好9難打
祁山係咪仲難打
啱啱先清到益州北
劍閣真係好9難打
祁山係咪仲難打

益州北難d
我覺得
啱啱先清到益州北
劍閣真係好9難打
祁山係咪仲難打

益州北難d
我覺得

益北應該劍閣最難打
個關口位果幾隻弓弩果時打係惡夢黎
啱啱先清到益州北
劍閣真係好9難打
祁山係咪仲難打

益州北難d
我覺得

益北應該劍閣最難打
個關口位果幾隻弓弩果時打係惡夢黎

益州北d關我覺得係全地圖最難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞