[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
新手一問 前期我拎哂D錢升徵稅 同埋拎哂D功績升LV同開武將 咁樣岩唔岩?2000金幣買個箱得個兩星武 又駛唔駛重玩

功績係應該以開武將為主 拎來升LV係浪費
抽箱千其唔好用金抽 官方成日送寶箱卷 冇課係應該儲金去到後期開金技

大慨明白 咁d武將lv點升快d?升得好似好慢咁 成日輸

開頭係要俾d耐性 慢慢升
之後玩到咁上下就會卡lv卡裝備
你會嫌lv升太快 但裝備追唔切
依家開頭慢慢刷下d事件先

我未卡過裝

你大撚把材料梗係

係因為我升得慢加狂打事件
我隊主力一日先打得兩場波
感謝各位巴打提點
但想問金錢最大用途係?

開人 開技

Thanks

開人係指只可以用金幣開既角色 唔好亂開
新手一問 前期我拎哂D錢升徵稅 同埋拎哂D功績升LV同開武將 咁樣岩唔岩?2000金幣買個箱得個兩星武 又駛唔駛重玩

功績係應該以開武將為主 拎來升LV係浪費
抽箱千其唔好用金抽 官方成日送寶箱卷 冇課係應該儲金去到後期開金技

大慨明白 咁d武將lv點升快d?升得好似好慢咁 成日輸

開頭係要俾d耐性 慢慢升
之後玩到咁上下就會卡lv卡裝備
你會嫌lv升太快 但裝備追唔切
依家開頭慢慢刷下d事件先

我未卡過裝

你大撚把材料梗係

係因為我升得慢加狂打事件
我隊主力一日先打得兩場波

慢慢升仲好啦 台服更新咁慢
去到後面5轉又要卡許可書
感謝各位巴打提點
但想問金錢最大用途係?

開人 開技

Thanks

開人係指只可以用金幣開既角色 唔好亂開

Thanks
徐晃升唔升過60好
不過而家已經有呂布董卓孟獲升緊上黎 唔知夠唔夠料升哂佢
打事件打到厭 搵糧車丟下法術先
星期6 d人打得好勤力,打完一個城後面又爆返一個
打到主力冇晒體
打到主力冇晒體

你打緊果個州既同時都有人打緊同一個賓州
打到主力冇晒體

我打返個雍東都無咩野
聽朝開埋司州先
打到主力冇晒體

我打返個雍東都無咩野
聽朝開埋司州先

我74rank都未開 90萬好過份
打到主力冇晒體

我打返個雍東都無咩野
聽朝開埋司州先

又未合裝住
訓一晚都一百萬 聽朝開左佢先再算
星期一先合寶物
打到主力冇晒體

我打返個雍東都無咩野
聽朝開埋司州先

又未合裝住
星期一先合寶物

我好多料等住合 寶物都係
其實擊退盜賊影片有冇人有睇巴哈果個原post del左 唯有貼韓版攻略 睇唔明記得講
打到主力冇晒體

我打返個雍東都無咩野
聽朝開埋司州先

又未合裝住
星期一先合寶物

合完第一件七星就開始升司馬上5轉
打到主力冇晒體

我打返個雍東都無咩野
聽朝開埋司州先

又未合裝住
星期一先合寶物

我隊主力平均得69
打到主力冇晒體

我打返個雍東都無咩野
聽朝開埋司州先

又未合裝住
星期一先合寶物

我隊主力平均得69

4人幫72.25
其實擊退盜賊影片有冇人有睇巴哈果個原post del左 唯有貼韓版攻略 睇唔明記得講

要發生果幾隻野走佬之前卡住佢地返營條路
之後就唔洗打堆官兵
升顏良d獎冇金幣 唔想升添
我rank74佢已經彈80rank之後果個將軍包比我
有d想買添

果3本野5轉需要wo
2000金都買唔到啦

果3本野5轉需要wo
2000金都買唔到啦

其實有冇顏良傳 做乜突然要人升顏良

果3本野5轉需要wo
2000金都買唔到啦

其實有冇顏良傳 做乜突然要人升顏良

袁紹傳會用到

之後就唔洗打堆官兵

其實都係繞過佢地,唔使攻略都得啦

果3本野5轉需要wo
2000金都買唔到啦

打黃巾同野獸事件升得好快

之後就唔洗打堆官兵

其實都係繞過佢地,唔使攻略都得啦

人地諗好條路比你2回合搞掂 費事自己試
同埋唔追post都未必知有呢個方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞