[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
啱啱先清到益州北
劍閣真係好9難打
祁山係咪仲難打

益州北難d
我覺得

益北應該劍閣最難打
個關口位果幾隻弓弩果時打係惡夢黎

我覺得有孔明果關最難打 唔記得係邊度 最記得佢係山上既寨 無啦啦落黎燒死人
啱啱先清到益州北
劍閣真係好9難打
祁山係咪仲難打

益州北難d
我覺得

益北應該劍閣最難打

劍閣要逐格行
行快快快都比人一堆出黎圍死兩隻
啱啱先清到益州北
劍閣真係好9難打
祁山係咪仲難打

益州北難d
我覺得

益北應該劍閣最難打

劍閣要逐格行
行快少少都比人一堆出黎圍死兩隻
五圍邊一項能力影響連續策略既機率?
呢排商店未出過好野 成十日未見過21lv裝 連工藝工具都唔出
更新左之後~
有一堆60LV 都唔知升邊隻上去好
陸遜,關羽,夏侯淵, 黑豬, 李典,徐庶, 許褚, 荀攸,

一堆40LV 又唔知升邊隻上去好
劉曄, 于禁, 荀域, 周瑜, 張角, 張郃, 曹仁, 樂進, 夏侯惇, 諸葛瑾, 顏良
郭嘉, 曹丕, 費褘, 白豬

好怕呢D...有選擇困難症,有冇巴打俾意見
升錯左又冇得返轉頭~

80前唔洗考慮 想升就升

80前 想升就升

要打曹操演義既都轉晒啦
陳到竟然連b都冇
陳到竟然連b都冇

好多角色都應該改下既...
曹休都係C...痴撚線
呢排商店未出過好野 成十日未見過21lv裝 連工藝工具都唔出

成日都唔見架wo
4抽全3星

抽到兩件4lv再合到,終於有件6星

恭喜 有6星扇

我得5星

恭喜 有6星扇

我得5星

仲用緊4星
呂布招擊退技好正, 一連擊就會當有野擋住扣多30% , 一連擊就扣3次血 , 唔死都重傷

3%會唔會太多
4+4合左把寶刀
用堆都督用到炆, 同啲同level嘅卒對打係扣一樣多, 搵水浸人又成日唔中, 真係眼冤.

你打到邊先
開頭d人好撚buy都督架

楊州南, 打啲仆街渡口.

周瑜72 陸遜70 陸抗77 路過

除陸抗外個兩隻夾裝會好屈,陸抗就由頭到尾都係一線,唔靠裝有高輸出又未至於脆皮已經冇咩好抱怨

60開始無裝會feel到脆皮
至少陸抗唔食裝都高攻又好用

脆皮就隻隻都督差唔多
起碼陸抗有高輸出先,60lv 一下打3xx,法師都做唔到啦

點解我60左都係200幾一下
有無人張角傳極限全3星左? D黃巾係咪要升到40LV先夠做? 第一關打動物巳經唔夠回合 . 張角普攻要2-3下一隻,又比動物屈斜邊, 要花自己回合去打佢. 點搞

果陣張角好似40其他八隻20左右
民心無得單城補真係弱撚智
趙雲係極限傳繼續開啟無雙模式

冇可能一個拎哂全印掛
d人推薦 趙雲80lv 外加魄震蘭三隻60lv

你打到邊先
開頭d人好撚buy都督架

除陸抗外個兩隻夾裝會好屈,陸抗就由頭到尾都係一線,唔靠裝有高輸出又未至於脆皮已經冇咩好抱怨

脆皮就隻隻都督差唔多

你隻陸遜幾多mp 先,同埋打第一下就300,第二下都少好多

脆皮就隻隻都督差唔多

你隻陸遜幾多mp 先,同埋打第一下就300,第二下都少好多

太平要術為陸抗而存在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞