[i/a]三國志曹操傳online(6)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
辛評真係勁到痴線

打咩lv仲覺得勁?定係你有炮武

新手仲打緊益北姐

的確勁喎
得廢柴4星武,62lv
打潼關70lv 都打到d騎同弓40%血
法50%血喎
當然打步扣好少,不過步不嬲防遠程物理防得好甘架啦
更加唔好提呢隻game既命中幾咁唔可信,司馬懿風龍打5隻可以第1t全miss,第2t打2隻咁恐怖
重騎勁咁多, 平原都120%, 咁戰車仲有咩價值

職業平衡左 咁可以選擇玩嘅職業就多左
唔會話個個諸葛+呂布
其實係好事 戰車冇改弱
純粹係加強番重騎十字騎弓手呢類邊緣職業

唔會話個個諸葛+呂布
其實係好事 戰車冇改弱

十字騎真係太廢啦
有無人講解下民心系統
有無人講解下民心系統

統一左個洲之後每日都有野送
有無人講解下民心系統

統一左個洲之後每日都有野送

司州送野好似特別好 未統一快D統一 仲好過你每日慢慢刷錢

唔會話個個諸葛+呂布
其實係好事 戰車冇改弱

十字騎真係太廢啦

弓兵勁左, 尋日一路用緊4隊掛55LV 妖人, 今日委左2次都全滅
而家先見到多左用金買野
而家先見到多左用金買野

可以買皮繩 嗚阿
而家先見到多左用金買野

可以買皮繩 嗚阿

不了 反正仲有400件工藝工具
想課銀升多幾隻過60lv
徐晃呂布屌嬋白諸都想升 好等錢洗

我都想課銀~
而家佢多左幾個包包可以用金買銀
但好似唔太抵

我都想課銀~
而家佢多左幾個包包可以用金買銀
但好似唔太抵

上次入google卡 仲有80蚊未用 如果再有googleplay卡額外送就好
原來顏良活動聽日完 唔記得左升
趙雲傳極限MODE 全3星送6星吸血槍
原來顏良活動聽日完 唔記得左升

要升好快o者

好多人仔未開

慢慢打
岩岩先開趙雲
小喬活動有bug 可以無限抽箱
只要11點前都唔領獎 11-12點內就可以無限領
不過呢個bug個人覺得太嚴重 唔排除官方會封帳
用唔用各位自己諗

先知

慢慢打
岩岩先開趙雲

- 趙雲傳由19章節構成的演義內容,須完成徐庶傳後才能進行
- 趙雲傳最初所需武將需求如下
- 最初系譜及武將需求
[部分] 常山子龍之牌: 趙雲, 田豫, 夏侯蘭
- 自由增加系譜/武將
[部分] 常山子龍之牌: 馬良, 張嶷
[部分] 東萊子義之牌: 陳到
[部分] 七擒蠻王之牌: 沙摩柯
[部分] 蠻族孟起之牌: 馬超, 馬岱, 馬雲騄, 馬姬
[部分] 勇將益德之牌: 李嚴
[部分] 皇叔玄德之牌: 鞏志
[部分] 臥龍孔明之牌諸葛均,馬謖

要升咁多人 個規模拍得住曹操傳

慢慢打
岩岩先開趙雲

打緊普通 公孫狗成日送死 阻鳩住我隻趙雲無雙

慢慢打
岩岩先開趙雲

- 最初系譜及武將需求
- 自由增加系譜/武將

正呀
啱啱升晒d黃巾
而家又有野可以升

慢慢打
岩岩先開趙雲

- 最初系譜及武將需求
- 自由增加系譜/武將

如果有火鳳傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞