[有圖]呢間ig shop洗唔洗咁串

1001 回覆
926 Like 27 Dislike
唔覺得Hi, $?係冇禮貌
唔該店主護主犬收皮啦

將心比己呀 你老味,

你入間 7-11 都唔會指住個雪糕櫃問幾錢啦 ?
人地鬼知你要邊樣產品呀 ?

盲撐仲唔撚認

咁係表達問題
唔係禮貌問題

表達唔清楚店主唔識追問?
而家好似係店主冇禮貌囉

依 D 係你主觀覺得自己無問題啫

Hi , $? 叫雞問價呀依家 ?

夠係你主觀覺得冇禮貌啦

客觀從黎都只係大多數 而家你似係大多數?
同盲撚繼續討論落去有咩意義
唔該店主護主犬收皮啦

將心比己呀 你老味,

盲撐仲唔撚認

人地有標價喎

唔係標價問題喎, 係你地個態度問題呀 on 9

佢依加有指明一樣產品,唔係指住個櫃

ON 9, 二十款鞋呀 ? 你叫人地答你全部二十款鞋個價 ?

果條link 一禁落去係一隻鞋既大頭相
同盲撚繼續討論落去有咩意義

有 當撚狗姐

當然可以啦
我講緊其實只係符號
會唔會真係懶撚到how much 呢7個英文字母都打唔撚出
屌人地問你野 但全部符號
你仲想唔想答
個個講撚左hi之後以為自己無敵
成班痴鳩線
連登仔繼續圍爐打飛機啦

咪撚理班 圍爐西啦
近兩星期, 連登 D POST 真係好低質
唔知係咪因為學生假期關係

班友都唔知係咪叫慣雞 , "hi , $$?" 依句咁撚有問題 都可以盲目到盲撐樓豬 講撚到樓豬無問題咁樣 仲賴屎賴屁, 話咩對答完先講唔得咩 ? 西客就西客啦

我都覺連登低質左好撚多,
我又真係覺得無咩問題喎! 叫雞隻雞都自己識報價啦。

我真係唔介意做生意有D撚樣一路屌一路比錢我,
佢地果種掙扎
唔該店主護主犬收皮啦

將心比己呀 你老味,

盲撐仲唔撚認

人地有標價喎

唔係標價問題喎, 係你地個態度問題呀 on 9

佢依加有指明一樣產品,唔係指住個櫃

ON 9, 二十款鞋呀 ? 你叫人地答你全部二十款鞋個價 ?

基礎前設都唔知就走入黎比人撚 好高質既會員
合理丫,連句完整句子都懶得打出黎嘅真係唔使覆。

咪係, 好撚簡單啫

樓豬自己都唔撚尊重人, 就要人地先尊重佢 ?
依 D 仲唔係西客基因 ?

都係嗰句啦, 圍威喂就係道理咩

夾硬要話Hi, $?係唔尊重人,然後屌鳩人無禮貌

原來 咁叫尊重人架啦 ?

Hi , $ ?

你叫開雞就另計囉, 你記得以後落街幫襯邊間舖都好, 一入去就指住一大堆產品用依句呀

唔好歪理啦,真心覺得一句hi,$?係無禮貌?

重點係樓主話唔係成張圖send過去然後問$?而係果張圖係問緊格仔款喎

如果係成個鞋櫃問入面堆鞋hi,$?你句唔尊重咪成立囉

一句 5 個字元既句子 , 問緊 二十款鞋個價?
人地唔答你, 就叫唔尊重 ? 你地自己問心啦 仆街

條link 禁落去係一隻鞋黎,邊到廿幾款呀
Hi , $ ?

5 個字元 問超過 二十款鞋既價

懶撚過西咁, 仲話人地唔尊重你 ?

你老母你不如畫圖問價啦, on 9 9

仲廿幾款
點解做服務業要好似做狗咁樣 老馮對你好態度呀
Hi , $ ?

Hi , $ ?

有三張圖架柒頭

恥笑開始
幫店主兜果班人係打手定店主本人
定還是店主係靚女所以有狗公幫口
Hi , $ ?

條link㩒入去係一對鞋既大頭相黎架 柒頭皮
Hi , $ ?

又loop
吾報海關啦 香港唔畀賣假貨

吾你老母

人地個吾係指我

咁都有得笑

你叫我呀
點解做服務業要好似做狗咁樣 老馮對你好態度呀

唔係話老馮
但係做得服務就預左
店員覺得個個西客唔撚洗好態度
客人覺得店員都冇禮貌求撚其
只會係惡性循環
痴撚線
講道理又話咩打手咩盲撐
你地覺得?$有禮貌咪有禮貌
咩撚野pm文化同facetoface有分別
咁讀書果陣作文唔見你寫keywords寫符號?
下次出街想買野記得同人講"hi ?$"
係符號呀
連登仔無撚敵
懷疑樓上係假膠

邊有人會咁撚鈍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞