[有圖]呢間ig shop洗唔洗咁串

1001 回覆
926 Like 27 Dislike
其實你地話人之前有無了解過人地背後
個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做
通宵買貨 點解你地吾欣賞人地好既野
一句說話 你地講到依家講黎講去都得個幾句
不如用心啲了解下人既背後
之前我吾夠錢買鞋 店主仲幫我係韓國俾住先😭

利申:非打手 純粹抒發個人意見
個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做

個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做
之前我夠錢買鞋 店主仲幫我係韓國俾住先😭
個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做

此地無銀三百兩
個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做

呢個人相當有嫌疑
個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做

無錢著住舊鞋啦屌 笑撚左

之前幫襯過佢買女友對converse1970
好detail咁答我野 有講有笑
可能一開始我又hi又請問
但果幾句我del左對話 cap唔返出黎
純粹見到有人講呢間野所以我講自己經驗
聽唔入耳可以pass
利申巴 非打手 識我唔駛起我

今次呢件事唔係人地屌佢在先 係佢自己叫人評理
之後亦有人係whatsapp 好有禮咁問價 反而睇到既係佢自己冇禮貌

我自己咁睇啦,問人野say完hi循例都講返聲"唔該"or "thanks" 一野send就張有十幾對鞋既圖黎就咁"hi ?$"又好似有啲過意唔去,之前我自己都有開過垃圾ig shop,一樣有人send完圖黎第一句就" hi hm?" 我自己都有暗屌呢條友做咩撚 咩撚野hm
不過這裡是連登 ig shop是原罪

果到得一對鞋
邊有十幾對呀
打手就算啦
而且人地都未答thank you d乜呀
佢個情況係有人係店到拎對鞋問店員幾錢
有禮貌?唔算
但冇禮貌都唔係
而且如果你真係咁憎人咁問咪寫明要講明d乜乜先覆囉
好過你而家係story到公審D客好似唔恨做生意咁
你唔恨做咁我咪令你少D囉
好多IG shop都係問完冇下文,個個都唔憂做咁
個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做

呢個人相當有嫌疑

假膠引人注意姐,由佢推post
個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做

關我撚事
屌大家與其做埋係到屌
聽朝一人一個電話去舉報條仆街冇牌抽獎啦
無牌抽獎舉報:2881 7498(電話唔sure但牌照事務處得呢個舉報電話)
如果間野有賣老番果類
海關舉報:2545 6182(24小時)
大家記住講間野鋪頭位置 ig 同名

咁都叫舞無禮貌?
當自己神社呀傻閪
個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做

唔夠錢買鞋買你買住先 同你有親咩
我都冇錢呀 你俾住錢我洗下先ok?
打手死全家呀屌你老母

先不論問價條友有冇禮貌
就算佢冇禮貌又洗唔洗放人地上ig story呀?
post佢上黎就係公審 咁佢post story又算咩呀?
而家又冇屌你老母 店主真係小器過方丈
個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做

唔夠錢買鞋你買住先 同你有親咩
我都冇錢呀 你俾住錢我洗下先ok?
打手死全家呀屌你老母

先不論問價條友有冇禮貌
就算佢冇禮貌又洗唔洗放人地上ig story呀?
post佢上黎就係公審 咁佢post story又算咩呀?
而家又冇屌你老母 店主真係小器過方丈
屌大家與其做埋係到屌
無牌抽獎舉報:2881 7498(電話唔sure但牌照事務處得呢個舉報電話)
如果間野有賣老番果類

http://www.had.gov.hk/tc/public_services/licensing/office.htm
推到佢執
屌大家與其做埋係到屌
如果間野有賣老番果類

http://www.had.gov.hk/tc/public_services/licensing/office.htm

Dear Sir/Madam,
I am a faithful follower of your instagram page and I am always being attracted with your trendy and stylish commodities. I earnestly hope to own one of the goods from your shop, especially the shoes shown in the attachment. Therefore I would like to enquire its selling price so as to have a better decision.
In case your education level does not equip you with proper English reading skills and social manner, you may read the following text for easier understanding.
'hi $?'
Thank you for your attention and I look forward to receiving your reply.
Yours faithfully,
XXX

Sehr geehrt Damen oder Herren,

Ich bin eins treuer Anhänger von ihrer Instagram.
Ich bin immer mit ihre Trendige und stilvolle Waren angezogen. Ich möchte wirklich ein Paar Schuhe aus deinem Shop besitzen, vor allem das Paar auf dem Foto gezeigt. Ich möchte den Preis für weitere Gegenleistungen bitten.

Wein dein Bildung Niveau ist nicht genug für Ihre Lesefähigkeit und Benehmen, Sie können den folgenden Text zum besseren Verständnis lesen.
"hi $?"
Vielen Dank für Ihre Aufmerksamkeit und ich freue mich auf Ihre Antwort.

Merci viele mal,
XXX

德文都出埋

Vielen Dank mom.
果到得一對鞋
邊有十幾對呀
打手就算啦
而且人地都未答thank you d乜呀
佢個情況係有人係店到拎對鞋問店員幾錢
有禮貌?唔算
但冇禮貌都唔係
而且如果你真係咁憎人咁問咪寫明要講明d乜乜先覆囉
好過你而家係story到公審D客好似唔恨做生意咁
你唔恨做咁我咪令你少D囉[/quote]

一對定十幾對鞋
都唔知你眼殘定我盲
學返樓上巴打果句
睇返張圖先衝出黎柒比較好啲
店主放上網公審有問題呢個我同意
但樓主自己咪一樣放返上黎連登批鬥
有咩分別?
況且加多句"thx""thanks" 再唔係加個emoji既
會唔會感覺睇落好似好啲
幫襯完講經歷都可以比人話打手
要唔要一齊同你屌柒店主先可以加入討論入呢個post?
屌大家與其做埋係到屌
如果間野有賣老番果類

花生
個店主就好, 食咁多女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞