[有圖]呢間ig shop洗唔洗咁串

1001 回覆
926 Like 27 Dislike

一個 POST 就睇到 香港西客基因啦, 值啦
以後連登咪撚再話 蝗客西呀
因為港豬都一樣咁西

正常人會唔會行入一間舖頭, 就問個 Staff, "hi , $$? "
屌班智障西, 叫雞問價呀?

追post啦柒頭又衝出嚟柒

追撚完 咁點?
我講緊果樣野之前有撚人講過?!
成班小學雞不斷推post睇人仆街死
而唔去睇下問野果條友果句句子?
講句唔該都要死全家果啲人
現實世界係咪好大怨氣日日返工比人屌?

咁人地答完到時先講唔該又得唔得啊

當然可以啦
我講緊其實只係符號
會唔會真係懶撚到how much 呢7個英文字母都打唔撚出
屌人地問你野 但全部符號
你仲想唔想答
個個講撚左hi之後以為自己無敵
成班痴鳩線
連登仔繼續圍爐打飛機啦

上網買賣鞋個個都係咁架啦 你唔知唔好走出黎柒啦

佢一定要人地問得非常details,有晒問候果d佢先認為ok架

佢一開始就標價駛撚咁麻煩
連登真係低質到笑
企對家不斷打手打手返5p
痴撚線
其實我只係針著緊"hi,?$" 呢幾個字
禮貌上問題
就係咁話打手前打手後
屌咁傾咩鳩?

一個 POST 就睇到 香港西客基因啦, 值啦
以後連登咪撚再話 蝗客西呀
因為港豬都一樣咁西

正常人會唔會行入一間舖頭, 就問個 Staff, "hi , $$? "
屌班智障西, 叫雞問價呀?

追post啦柒頭又衝出嚟柒

追撚完 咁點?
我講緊果樣野之前有撚人講過?!
成班小學雞不斷推post睇人仆街死
而唔去睇下問野果條友果句句子?
講句唔該都要死全家果啲人
現實世界係咪好大怨氣日日返工比人屌?

咁人地答完到時先講唔該又得唔得啊

當然可以啦
我講緊其實只係符號
你仲想唔想答
成班痴鳩線
連登仔繼續圍爐打飛機啦

又話有追post

用一張圖 覆左佢第三次 條on9點追post block哂d人黎追
合理丫,連句完整句子都懶得打出黎嘅真係唔使覆。

咪係, 好撚簡單啫

樓豬自己都唔撚尊重人, 就要人地先尊重佢 ?
依 D 仲唔係西客基因 ?

都係嗰句啦, 圍威喂就係道理咩

夾硬要話Hi, $?係唔尊重人,然後屌鳩人無禮貌

當然可以啦
我講緊其實只係符號
你仲想唔想答
成班痴鳩線
連登仔繼續圍爐打飛機啦

咪撚理班 圍爐西啦
近兩星期, 連登 D POST 真係好低質
唔知係咪因為學生假期關係

班友都唔知係咪叫慣雞 , "hi , $$?" 依句咁撚有問題 都可以盲目到盲撐樓豬 講撚到樓豬無問題咁樣 仲賴屎賴屁, 話咩對答完先講唔得咩 ? 西客就西客啦

香港真係好撚多西客
彼此以為自己大撚柒晒
唔覺得Hi, $?係冇禮貌
唔該店主護主犬收皮啦

將心比己呀 你老味,

你入間 7-11 都唔會指住個雪糕櫃問幾錢啦 ?
人地鬼知你要邊樣產品呀 ?

盲撐仲唔撚認

人地有標價喎

當然可以啦
我講緊其實只係符號
你仲想唔想答
成班痴鳩線
連登仔繼續圍爐打飛機啦

咪撚理班 圍爐西啦

班友都唔知係咪叫慣雞 , "hi , $$?" 依句咁撚有問題 都可以盲目到盲撐樓豬 講撚到樓豬無問題咁樣 仲賴屎賴屁, 話咩對答完先講唔得咩 ? 西客就西客啦

香港真係好撚多西客
比錢以為自己大撚柒晒

當然可以啦
我講緊其實只係符號
你仲想唔想答
成班痴鳩線
連登仔繼續圍爐打飛機啦

咪撚理班 圍爐西啦

屌你老母你上左幾撚耐啊?

低質就死撚開啦 咪撚再上啊

咪係, 好撚簡單啫

跟手又話 閪客基因 又話崇日又學唔到日本人咁有禮貌 同中國人有咩分別啊嘛

唔該店主護主犬收皮啦

將心比己呀 你老味,

盲撐仲唔撚認

咁係表達問題
唔係禮貌問題

表達唔清楚店主唔識追問?
而家好似係店主冇禮貌囉

乜嘢叫表達問題同禮貌問題
咪一鳩樣
唔通我講晒粗口咁問價就話係表達嘅問題唔係禮貌嘅問題
$?叫唔尊重 條柒頭應該未出黎比客撚過
PM用最簡單快捷既問法唔覺有咩問題
將PM內容同FACE2FACE做類比簡直錯得離罩
唔該店主護主犬收皮啦

將心比己呀 你老味,

盲撐仲唔撚認

人地有標價喎

唔係標價問題喎, 係你地個態度問題呀 on 9

Del apps 啦過街老鼠

比人撚就走返入你老母個西到
唔該店主護主犬收皮啦

將心比己呀 你老味,

盲撐仲唔撚認

人地有標價喎

唔係標價問題喎, 係你地個態度問題呀 on 9

佢依加有指明一樣產品,唔係指住個櫃

咪係, 好撚簡單啫

原來 咁叫尊重人架啦 ?

Hi , $ ?

你叫開雞就另計囉, 你記得以後落街幫襯邊間舖都好, 一入去就指住一大堆產品用依句呀

唔好歪理啦,真心覺得一句hi,$?係無禮貌?

重點係樓主話唔係成張圖send過去然後問$?而係果張圖係問緊格仔款喎

如果係成個鞋櫃問入面堆鞋hi,$?你句唔尊重咪成立囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞