[有圖]呢間ig shop洗唔洗咁串

1001 回覆
926 Like 27 Dislike
間鋪自己on9
想公審冇禮貌既人
結果自己被人公審
認真 佢係串

但你對住唔識既人咁講野 都好有問題

打句 你好,請問 有幾難

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

佢係客
D ig shop好心標埋個價出黎啦咁撚狡猾
要人問黎問去煩撚過閪 有hi下你咪算好
問價 都要指明邊件貨個價呱?

你expect 人地點答你?

親。 歡迎光臨?

佢咪sd左張圖問囉

On9 。圖中二十個款。 你expect 毓地覆哂全部鞋既價錢呀?

你係店主
其實點解唔可以一開始標價 咁就問都唔洗問

咪係

最憎啲ig shop成日唔標價 問黎問去嘥大家時間

成日諗係咪睇樣定價
見靚女就平
7頭就貴少少
想借機溝女
認真 佢係串

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

個店主啲態度就真係差喇
心情唔好最多咪唔應囉 有必要咁串講到明冇禮貌唔覆?打開門做生意佢呢啲態度抵幫?
重點係個客係睇中野想幫襯 已經hi左打左招呼 有幾冇禮貌呀

我唔知佢係咪心情唔好
都無話佢態度唔差
只不過樓主自己態度都唔係幾好

你將成個scene 代入去支那問路就明

“hi。藍田。”

應該係拎住張地圖或地址指住問hi點去咁
有問題咩?答完咪講唔該
認真 佢係串

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

屌你宜加上交友app識朋友咩on9
買對鞋都要打文咁撚樣
Hi你咪你好左囉 仲想點呀
無啦啦又關支那又關日本事

做人連基本禮貌都無十足小學雞咁

唔撚覆咪唔撚覆

你估全世界都係連登呀

你係唔撚識字定盲呀
Hi都唔算打招呼??咁都叫冇禮貌?
你以後見到咩人都千奇咪撚講Hi 要講你好 再行埋跪拜禮先叫有禮貌
認真 佢係串

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

個店主啲態度就真係差喇
心情唔好最多咪唔應囉 有必要咁串講到明冇禮貌唔覆?打開門做生意佢呢啲態度抵幫?

我唔知佢係咪心情唔好
都無話佢態度唔差

“hi。藍田。”

問路係你有求於人 有禮貌係正常
而家問你件貨幾錢呀 比生意你做呀 2件事完全唔撚同性質
你個腦裝屎架?咁撚豬閪既?
根本又係香港西客上身。 以為自己係消費者就一定要人地 serve 你。

咁你自己真係無道理呀嘛。

問邊款價都唔撚圈出嚟? 你地人地讀忭呀? 連基本溝通都無

香港最美的是樓價
店主confirmed
認真 佢係串

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

個店主啲態度就真係差喇

咁都叫無禮貌
你平時去買m記會唔會同個嬸嬸講你好,請問?on撚鳩鳩

唔該 我想要Xxxxx, xxxx

難怪連登咁撚多毒撚
根本唔適合出社會見人

佢個hi咪同你個唔該一樣性質囉
認真 佢係串

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

買對鞋都要打文咁撚樣

唔撚覆咪唔撚覆

你估全世界都係連登呀

乜撚野logic嚟呀
禮貌都有分咩場合架嘛,大佬依家喺ig shop問個價姐,有hi一聲咪夠囉
講撚到依家好似去中環名店買名牌咁,onlun799

個po咪講撚咗格仔個對囉
乜無指明呀?
唔撚識英文?
Hi咪你好囉仲唔夠禮貌?
另外佢憑咩話無禮貌唔覆,有無諗吓宜家係佢開店想吸引人去買,反而客就有大把店選擇,unless佢唔想賺錢
講到尾都係睇你班成mk唔順眼呀
認真 佢係串

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

買對鞋都要打文咁撚樣

唔撚覆咪唔撚覆

你估全世界都係連登呀

乜撚野logic嚟呀
禮貌都有分咩場合架嘛,大佬依家喺ig shop問個價姐,有hi一聲咪夠囉
講撚到依家好似去中環名店買名牌咁,onlun799

個po咪講撚咗格仔個對囉
乜無指明呀?
唔撚識英文?
Hi咪你好囉仲唔夠禮貌?
另外佢憑咩話無禮貌唔覆,有無諗吓宜家係佢開店想吸引人去買,反而客就有大把店選擇,unless佢唔想賺錢
講到尾都係睇你班死mk唔順眼呀
D打手咁柒 好似未撚讀過書咁
係咪想激撚到個mk店主噴屎呀
認真 佢係串

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

買對鞋都要打文咁撚樣

唔撚覆咪唔撚覆

你估全世界都係連登呀

屌你老母依家咪打撚晒文 好有禮貌囉
又唔撚滿意呀??
最“盡”只能話樓主個條友語句唔清晰,點會係去到冇禮貌嘅層面呢?
認真 佢係串

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

買對鞋都要打文咁撚樣

唔撚覆咪唔撚覆

你估全世界都係連登呀

你好
我屌你老母呀
唔該晒你老母呀
認真 佢係串

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

個店主啲態度就真係差喇

我唔知佢係咪心情唔好
都無話佢態度唔差

“hi。藍田。”

你都on9
自己係客就大曬?
人地唔做你咪唔做你
同班支那狗有咩分別

“要不是我們光顧,香港人早就死光了。”

難怪咁多人話香港多西客

唔係大曬,只不過冇禮貌嗰啲係店長囉
笑撚死
總有啲人懶持平公正黎顯得自己高人一等
認真 佢係串

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

個店主啲態度就真係差喇

我唔知佢係咪心情唔好
都無話佢態度唔差

“hi。藍田。”

你都on9
自己係客就大曬?
人地唔做你咪唔做你
同班支那狗有咩分別

“要不是我們光顧,香港人早就死光了。”

難怪咁多人話香港多西客

屌你老母臭閪
人地講句hi $? 都可以扯到去西客、要不是我們光顧
你做邊行架?係咪都係代購狗黎?定你就係個店主
認真 佢係串

成班支那人咁

日本人一成都學唔到

買對鞋都要打文咁撚樣

唔撚覆咪唔撚覆

你估全世界都係連登呀

你好
我屌你老母呀
唔該晒你老母呀

低質到咁

屌你就屌你架啦
扮咩道德撚呀你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞