[有圖]呢間ig shop洗唔洗咁串

1001 回覆
926 Like 27 Dislike
屌大家與其做埋係到屌
聽朝一人一個電話去舉報條仆街冇牌抽獎啦
無牌抽獎舉報:2881 7498(電話唔sure但牌照事務處得呢個舉報電話)
如果間野有賣老番果類
海關舉報:2545 6182(24小時)
大家記住講間野鋪頭位置 ig 同名

分心做左陣project點知private左
姐姐未follow 2017dse 個妹妹架
最衰都係你地

我有

如果妹妹mon post咪揾到你囉怪叔叔

你就係2017dsepmed
間野好多mk幫襯 d店員本身都係mk

全部呢啲鞋舖都係啲死mk開架啦

點解死MK冇腦都可以開到鋪

咪做返啲冇腦mk既生意囉 炒價都同你硬食添呀 fatfat啦

因為有班港女支持

因為有班港女支持

因為有禮貌
其實呢
係米真係要搞到咁大
其實店主都好辛苦
佢凌晨先黎攞貨
又要覆你地
我諗佢真係好忙
先咁火滾鬧你地

莫非你係佢d MK冇波偽韓妹員工?

見到個米字就知乜料啦

辛苦咪唔好做囉屌,而家拎住支槍叫你做代購?定係有社會責任?冇左你 全香港人冇鞋著?

米你老母
上面個店員個樣令我諗起di 啲臭西

依家大撚把佢呢類冇波MK偽韓充斥香港 真係好撚柒
屌 private既
得罪講句樓主真係冇禮貌喎

宜家連登係咪崇尚緊支那o個種野蠻文化

請問閣下會點問

簡單講句 "請問呢個幾錢" 都有禮貌o的
我以為支那人先會咁講野

其實hi $? 都未至於冇禮貌啦 但店主一句唔禮貌者唔覆 邊個冇禮貌d

兩個都無禮貌,win win好未 宜家d小學雞係咪剩係識非黑即白
講真連登仔唔好吹捧日本o既禮貌文化啦,同支那文化接軌啦

日本人都唔係咁我想講

Hi, 關日本文化咩事
樓主言 hi,$?
關網絡文化事
Hi即你好
$?即幾錢
顯示出樓主先有跟店家問好既意思
後有一針見血 不浪費雙方時間既心意
但店家一言 吾禮貌
其實呢
係米真係要搞到咁大
其實店主都好辛苦
佢凌晨先黎攞貨
又要覆你地
我諗佢真係好忙
先咁火滾鬧你地

莫非你係佢d MK冇波偽韓妹員工?

見到個米字就知乜料啦

辛苦咪唔好做囉屌,而家拎住支槍叫你做代購?定係有社會責任?冇左你 全香港人冇鞋著?

米你老母

佢自己on9喎
屌 private既

del到手軟

而家興西面架嘛 好型呀西面好神
遲咗一步 private咗
報海關得唔得
我懷疑佢代購D外國食物唔乾淨
知唔知食環幾號電話?

而家興西面架嘛 好型呀西面
玩到private
得罪講句樓主真係冇禮貌喎

宜家連登係咪崇尚緊支那o個種野蠻文化

請問閣下會點問

簡單講句 "請問呢個幾錢" 都有禮貌o的
我以為支那人先會咁講野

其實hi $? 都未至於冇禮貌啦 但店主一句唔禮貌者唔覆 邊個冇禮貌d

兩個都無禮貌,win win好未 宜家d小學雞係咪剩係識非黑即白
講真連登仔唔好吹捧日本o既禮貌文化啦,同支那文化接軌啦

日本人都唔係咁我想講

Hi, 關日本文化咩事
樓主言 hi,$?
關網絡文化事
Hi即你好
$?即幾錢
顯示出樓主先有跟店家問好既意思
後有一針見血 不浪費雙方時間既心意
但店家一言 吾禮貌

同你hi埋都要比你話無禮貌 你衣家又好有禮貌咩
我懷疑佢代購D外國食物唔乾淨
知唔知食環幾號電話?

你咁樣人地仲好做生意既
其實呢
係米真係要搞到咁大
其實店主都好辛苦
佢凌晨先黎攞貨
又要覆你地
我諗佢真係好忙
先咁火滾鬧你地

米你老母啊

有邊份唔辛苦,辛苦就可以屌客?
其實呢
係米真係要搞到咁大
其實店主都好辛苦
佢凌晨先黎攞貨
又要覆你地
我諗佢真係好忙
先咁火滾鬧你地

米你老母啊

有邊份唔辛苦,辛苦就可以屌客?

黑警:好大壓力 我要打人
又真係幾冇禮貌,應該咁
吾欲有一事相求,雖則大家素未謀面,亦同時吾認真思量如何以禮相待,否則實在難以啟齒。為止老夫數晚輾轉反側,徹夜難眠,每夜翻查經書,為求以最禮貌方式將事告之。未幾發現,上帝曾於馬太福音曰:以真心相告,則禮之最。為止,吾以至誠之心撰寫此文,望君能略花時間閱其訴求。
"hi,$?"

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞