[有圖]呢間ig shop洗唔洗咁串

1001 回覆
926 Like 27 Dislike
間shop好多on9 fd follow

呢個真

我都係

Same

呢個真

我都係

好彩無fd follow
兩個都唔抵幫
依家啲00後連基本待人接物都唔識

收皮咪懶持平啦
個ig post有講明邊對鞋
講hi ,$?態度一D唔算差囉
最多係唔好

你應該未岀黎做野
如果有個客仔兜口兜面問你 hi 幾錢?

至於個店主都係on9 有生意都唔做
仲夠膽屌返個客

咪有圖囉

起碼指明邊對鞋

追完post先做假膠啦
兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?
Dear Sir/Madam,
I am a faithful follower of your instagram page and I am always being attracted with your trendy and stylish commodities. I earnestly hope to own one of the goods from your shop, especially the shoes shown in the attachment. Therefore I would like to enquire its selling price so as to have a better decision.
In case your education level does not equip you with proper English reading skills and social manner, you may read the following text for easier understanding.
'hi $?'
Thank you for your attention and I look forward to receiving your reply.
Yours faithfully,
XXX
I am a faithful follower of your instagram page and I am always being attracted with your trendy and stylish commodities. I earnestly hope to own one of the goods from your shop, especially the shoes shown in the attachment. Therefore I would like to enquire its selling price so as to have a better decision.
In case your education level does not equip you with proper English reading skills and social manner, you may read the following text for easier understanding.
'hi $?'
Thank you for your attention and I look forward to receiving your reply.
XXX

TLCR
'hi $?'
XXX

兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?

咁佢有冇指住?
兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

你應該毛都未生齊
縮返入你老母閪到先啦
我琴晚都直接問你老母hi 幾錢?
答我380,你老母都冇西我面,讚
兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

拎件貨(即係張圖),問幾錢?
有乜問題?

你既話,會點問?睇你表演

佢會話 吾(唔)答無禮貌者 再影人地相上ig
兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?

咁佢有冇指住?

兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?

咁佢有冇指住?

店主出沒注意
兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

你應該毛都未生齊
縮返入你老母閪到先啦

無指名邊對叫人點答你?
兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?

呢個真

我都係

Same

有個中學嘅臭西港女follow
兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?

咁佢有冇指住?

店主出沒注意

on9仔黎,波台狗最鍾意扮特別想人理佢
所以話反5p字都唔係冇道理 再一次證實用5p字真係特別on9

同意

我想問佢好on9同佢用5p字有乜直接關係?反5p反上腦?
簡單 直接 hi $?到底有咩問題
兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?

咁佢有冇指住?

店主出沒注意

指唔指同有冇禮貌有咩關係

中間個個係店主

嘩屌

HI錢生

真定假

左二
兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

你應該毛都未生齊
縮返入你老母閪到先啦

無指名邊對叫人點答你?

乖啦,睇哂先講野
佢個post入面有指明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞