[有圖]呢間ig shop洗唔洗咁串

1001 回覆
926 Like 27 Dislike
果到得一對鞋
邊有十幾對呀
打手就算啦
而且人地都未答thank you d乜呀
佢個情況係有人係店到拎對鞋問店員幾錢
有禮貌?唔算
但冇禮貌都唔係
而且如果你真係咁憎人咁問咪寫明要講明d乜乜先覆囉
好過你而家係story到公審D客好似唔恨做生意咁
你唔恨做咁我咪令你少D囉

一對定十幾對鞋
都唔知你眼殘定我盲
學返樓上巴打果句
睇返張圖先衝出黎柒比較好啲
店主放上網公審有問題呢個我同意
但樓主自己咪一樣放返上黎連登批鬥
有咩分別?
況且加多句"thx""thanks" 再唔係加個emoji既
會唔會感覺睇落好似好啲
幫襯完講經歷都可以比人話打手
要唔要一齊同你屌柒店主先可以加入討論入呢個post?[/quote]

一對定十幾對鞋
都唔知你眼殘定我盲
學返樓上巴打果句
有咩分別?
況且加多句"thx""thanks" 再唔係加個emoji既
會唔會感覺睇落好似好啲
要唔要一齊同你屌柒店主先可以加入討論入呢個post?[/quote]

衝出黎
果到得一對鞋
邊有十幾對呀
打手就算啦
而且人地都未答thank you d乜呀
佢個情況係有人係店到拎對鞋問店員幾錢
有禮貌?唔算
但冇禮貌都唔係
而且如果你真係咁憎人咁問咪寫明要講明d乜乜先覆囉
好過你而家係story到公審D客好似唔恨做生意咁
你唔恨做咁我咪令你少D囉

一對定十幾對鞋
都唔知你眼殘定我盲
學返樓上巴打果句
有咩分別?
會唔會感覺睇落好似好啲
追post啦屌你老母仲講緊一對定既幾對既問題on撚9

之前幫襯過佢買女友對converse1970
好detail咁答我野 有講有笑
可能一開始我又hi又請問
但果幾句我del左對話 cap唔返出黎
純粹見到有人講呢間野所以我講自己經驗
聽唔入耳可以pass
利申巴 非打手 識我唔駛起我

今次呢件事唔係人地屌佢在先 係佢自己叫人評理
之後亦有人係whatsapp 好有禮咁問價 反而睇到既係佢自己冇禮貌

我自己咁睇啦,問人野say完hi循例都講返聲"唔該"or "thanks" 一野send就張有十幾對鞋既圖黎就咁"hi ?$"又好似有啲過意唔去,之前我自己都有開過垃圾ig shop,一樣有人send完圖黎第一句就" hi hm?" 我自己都有暗屌呢條友做咩撚 咩撚野hm
不過這裡是連登 ig shop是原罪

hi 都可以話冇禮貌 係得既你

一對定十幾對鞋
都唔知你眼殘定我盲
學返樓上巴打果句
有咩分別?
會唔會感覺睇落好似好啲
要唔要一齊同你屌柒店主先可以加入討論入呢個post?

追完post先講野啦 個帖入面係有講邊對鞋架
仲有我想講你係咪調轉左呀
而家係因為店主on99串過馬撚post人上story樓主先有機會見到然後放佢上黎呀
分店個ig係bbgshophk
其實你地話人之前有無了解過人地背後
個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做
通宵買貨 點解你地吾欣賞人地好既野
一句說話 你地講到依家講黎講去都得個幾句
不如用心啲了解下人既背後
之前我吾夠錢買鞋 店主仲幫我係韓國俾住先😭

死返5p啦
幾個垃圾打手
打左句hi$? 就唔禮貌?
你話句表達唔夠書面 唔夠正式都可以理解
開鋪開到開到你咁唔憂做咁撚西 就衰衰地認錯啦垃圾ig店主
未追post
應該俾人感覺冇咁舒服?
唔係唔得
佢應該係想人地可以打多少少
我知有啲其他ig shop都會想人地講清楚同埋加句唔該
佢地都係講到明要有禮貌

係我會講 hi [emoji] 請問邊對幾錢?thanks [emoji]

不過咁問 正常啲店都照答既

利 非打手

真心問通常呢d水貨鋪有冇交稅
正評係比段長文ge
元朗分店ig:bbgshophk
想買野 但係變左私人
其實你地話人之前有無了解過人地背後
個位店主好錫啲員工
辛苦野執通宵全部自己做
通宵買貨 點解你地吾欣賞人地好既野
一句說話 你地講到依家講黎講去都得個幾句
不如用心啲了解下人既背後
之前我吾夠錢買鞋 店主仲幫我係韓國俾住先😭

吾你老母
未追post
應該俾人感覺冇咁舒服?
唔係唔得
佢地都係講到明要有禮貌

係我會講 hi [emoji] 請問邊對幾錢?thanks [emoji]

利 非打手

呀哥 有講hi 仲想點?問個價姐 駛唔駛祝你身體健康咁呀
自己又唔打埋個價出黎 諗住做海鮮價 混水魚
未追post
應該俾人感覺冇咁舒服?
唔係唔得
佢地都係講到明要有禮貌

利 非打手

呀哥 有講hi 仲想點?問個價姐 駛唔駛祝你身體健康咁呀
自己又唔打埋個價出黎 諗住做海鮮價 昆水魚
元朗分店ig:bbgshophk

比d 證明係有關連先 唔想撞車
Facebook都無埋?
Facebook都無埋?

又真係幾冇禮貌,應該咁
吾欲有一事相求,雖則大家素未謀面,亦同時吾認真思量如何以禮相待,否則實在難以啟齒。為老夫數晚輾轉反側,徹夜難眠,每夜翻查經書,為求以最禮貌方式將事告之。未幾發現,上帝曾於馬太福音曰:以真心相告,則禮之最。為止,吾以至誠之心撰寫此文,望君能略花時間閱其訴求。
"hi,$?"
又真係幾冇禮貌,應該咁
吾欲有一事相求,雖則大家素未謀面,亦同時吾認真思量如何以禮相待,否則實在難以啟齒。為老夫數晚輾轉反側,徹夜難眠,每夜翻查經書,為求以最禮貌方式將事告之。未幾發現,上帝曾於馬太福音曰:以真心相告,則禮之最。為止,吾以至誠之心撰寫此文,望君能略花時間閱其訴求。
"hi,$?"

咪撚賺囉,推佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞