[有圖]呢間ig shop洗唔洗咁串

1001 回覆
926 Like 27 Dislike

咁樣都比人話無禮貌
hi
black list
笑左
串過馬撚
洗唔洗寫埋上下款敬語比佢呀
垃圾代購狗
其實佢用緊文言文
佢亦都覆左
開分身一齊去留言 $?
唔想賺你果一百幾十
無禮貌者我覆
咁撚樣都叫無禮貌
best regards
上去瘋狂問價
但佢覆左
但佢覆左

答個價錢都係幾個字,但佢寧願打5隻字同你講唔覆
佢話 我覆喎
又真係幾冇禮貌,應該咁
吾欲有一事相求,雖則大家素未謀面,亦同時吾認真思量如何以禮相待,否則實在難以啟齒。為止老夫數晚輾轉反側,徹夜難眠,每夜翻查經書,為求以最禮貌方式將事告之。未幾發現,上帝曾於馬太福音曰:以真心相告,則禮之最。為止,吾以至誠之心撰寫此文,望君能略花時間閱其訴求。
"hi,$?"
但佢覆左

答個價錢都係幾個字,但佢寧願打5隻字同你講唔覆

有性格
又真係幾冇禮貌,應該咁
吾欲有一事相求,雖則大家素未謀面,亦同時吾認真思量如何以禮相待,否則實在難以啟齒。為止老夫數晚輾轉反側,徹夜難眠,每夜翻查經書,為求以最禮貌方式將事告之。未幾發現,上帝曾於馬太福音曰:以真心相告,則禮之最。為止,吾以至誠之心撰寫此文,望君能略花時間閱其訴求。
"hi,$?"

太長唔覆
又真係幾冇禮貌,應該咁
吾欲有一事相求,雖則大家素未謀面,亦同時吾認真思量如何以禮相待,否則實在難以啟齒。為老夫數晚輾轉反側,徹夜難眠,每夜翻查經書,為求以最禮貌方式將事告之。未幾發現,上帝曾於馬太福音曰:以真心相告,則禮之最。為止,吾以至誠之心撰寫此文,望君能略花時間閱其訴求。
"hi,$?"
又真係幾冇禮貌,應該咁
"hi,$?"

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞