[有圖]呢間ig shop洗唔洗咁串

1001 回覆
926 Like 27 Dislike
佢仲要自我感覺良好叫人評理 真係未撚比人屌過
搵個寫得既巴打寫份template 出黎報海關啦
嗰店主又on9嘅,覺得人冇禮貌咪私底下屌囉係都要用間舖嗰ac都話人
同埋做生意係咁㗎啦人地有hello你咪好好mk偽韓妹情商咁低就唔好學人做生意

佢一hi我我就好唔舒服 唯有唔答佢

俾人hi兩hi就玻璃心 陰公
hi左仲唔夠?
上次去d2 place見到佢地啲衫質量差到爆
啲店員又係啲死mk偽韓

質地

嘩屌

HI錢生

真定假

左二

佢真係好柒 又無啦啦上神枱

條女拍片出曬事 好奇怪
又係d死mk轉look做偽韓

x.cys個fd
其實呢
係米真係要搞到咁大
其實店主都好辛苦
佢凌晨先黎攞貨
又要覆你地
我諗佢真係好忙
先咁火滾鬧你地

莫非你係佢d MK冇波偽韓妹員工?

見到個米字就知乜料啦
店主又要人評理
得罪講句樓主真係冇禮貌喎

宜家連登係咪崇尚緊支那o個種野蠻文化

請問閣下會點問

如果是我 先齋戒沐浴三日 再祭天 跟上帝講「我想問對鞋既價錢」 然後再跪吓拜吓 選返個良辰吉時 打開個ig 恭恭敬敬咁msg個間鋪頭 'hi,$?'

笑撚死

真係笑出聲

高登懷舊mode....hi=屌

啱,駁唔到

又真係幾無禮貌 駁唔到

英文 hi=你好
佢仲要自我感覺良好叫人評理 真係未撚比人屌過

其實佢只係想扮有性格姐
兩個都唔抵幫
依家啲00後連基本待人接物都唔識

收皮咪懶持平啦
個ig post有講明邊對鞋
講hi ,$?態度一D唔算差囉
最多係唔好

你應該未岀黎做野
如果有個客仔兜口兜面問你 hi 幾錢?

至於個店主都係on9 有生意都唔做
仲夠膽屌返個客

拎件貨(即係張圖),問幾錢?
有乜問題?

你既話,會點問?睇你表演

佢想人地咁問
客:你好呀老闆 我想問下 呢對咁美麗動人既鞋呢 幾錢呀 唔該曬你
可能咁樣先叫有禮貌
ig shop既店主幾時可以開班教埋禮儀
好想瘋狂學禮儀
好想瘋狂學禮儀

幾錢一堂

請問閣下會點問

簡單講句 "請問呢個幾錢" 都有禮貌o的
我以為支那人先會咁講野

其實hi $? 都未至於冇禮貌啦 但店主一句唔禮貌者唔覆 邊個冇禮貌d

兩個都無禮貌,win win好未 宜家d小學雞係咪剩係識非黑即白
講真連登仔唔好吹捧日本o既禮貌文化啦,同支那文化接軌啦
搵個寫得既巴打寫份template 出黎報海關啦

lm幫拖
無follow間shop 有無巴打知個店主有無回應
好想瘋狂學禮儀

幾錢一堂

唔答無禮貌者
已舉報
好想瘋狂學禮儀

hi,$?
其實呢
係米真係要搞到咁大
其實店主都好辛苦
佢凌晨先黎攞貨
又要覆你地
我諗佢真係好忙
先咁火滾鬧你地

米你老母

下 忙就要受佢氣?
食得咸魚就抵得渴啦
忙就連對人基本尊重都冇?
搞清楚我地先係消費者
俾錢你賺仲要嫌錢腥
真心唔知一句hi$有幾冇禮貌囉 戇鳩
分心做左陣project點知private左
姐姐未follow 2017dse 個妹妹架
最衰都係你地

我有

如果妹妹mon post咪揾到你囉怪叔叔
間野好多mk幫襯 d店員本身都係mk

全部呢啲鞋舖都係啲死mk開架啦

請問閣下會點問

簡單講句 "請問呢個幾錢" 都有禮貌o的
我以為支那人先會咁講野

其實hi $? 都未至於冇禮貌啦 但店主一句唔禮貌者唔覆 邊個冇禮貌d

兩個都無禮貌,win win好未 宜家d小學雞係咪剩係識非黑即白
講真連登仔唔好吹捧日本o既禮貌文化啦,同支那文化接軌啦

日本人都唔係咁我想講
間野好多mk幫襯 d店員本身都係mk

全部呢啲鞋舖都係啲死mk開架啦

點解死MK冇腦都可以開到鋪
分心做左陣project點知private左
姐姐未follow 2017dse 個妹妹架
最衰都係你地

我有

如果妹妹mon post咪揾到你囉怪叔叔

見佢多左十幾個先follow
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞