[有圖]呢間ig shop洗唔洗咁串

1001 回覆
926 Like 27 Dislike
兩個都唔抵幫
依家啲00後連基本待人接物都唔識

收皮咪懶持平啦
個ig post有講明邊對鞋
講hi ,$?態度一D唔算差囉
最多係唔好

你應該未岀黎做野
如果有個客仔兜口兜面問你 hi 幾錢?

至於個店主都係on9 有生意都唔做
仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?

咁佢有冇指住?

屌你追下post先沖岀黎柒啦

中間個個係店主

嘩屌

HI錢生

真定假

左二

佢真係好柒 又無啦啦上神枱
岩岩睇到我都笑左 人地有hi咪已經算好仲想點
Dear Sir/Madam,
I am a faithful follower of your instagram page and I am always being attracted with your trendy and stylish commodities. I earnestly hope to own one of the goods from your shop, especially the shoes shown in the attachment. Therefore I would like to enquire its selling price so as to have a better decision.
In case your education level does not equip you with proper English reading skills and social manner, you may read the following text for easier understanding.
'hi $?'
Thank you for your attention and I look forward to receiving your reply.
Yours faithfully,
XXX

大店主識唔識睇啊

兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?

咁佢有冇指住?

店主出沒注意

on9仔黎,波台狗最鍾意扮特別想人理佢

我咪講左2個都on9
咁多對鞋 講清楚問邊對有幾難?
相反 店主都可以問返佢問緊邊對?
兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?

咁佢有冇指住?

屌你追下post先沖岀黎柒啦

佢都係想引人注意,我地推post就ok

笑撚死

中間個個係店主

嘩屌

HI錢生

真定假

左二

佢真係好柒 又無啦啦上神枱

各花入各眼 雖然真係無忽靚
以前做過下Ig shop啲客點問都唔會咁覆啲客啦on9抵你俾人追擊
兩個都唔抵幫

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?

咁佢有冇指住?

店主出沒注意

我咪講左2個都on9

一早講左

收皮咪懶持平啦
最多係唔好

你應該未岀黎做野

仲夠膽屌返個客

咁你去買野,
指住雙鞋,搵個售貨員
唔問幾錢問咩呀?
問下佢食左飯未?

咁佢有冇指住?

店主出沒注意

我咪講左2個都on9

仲撐緊
最多只可以話佢無講清楚
但唔可能話佢無禮貌喎
又要厭人問得唔清楚 又屌人問得無禮貌
都on9嘅 自己唔撚標價?
畀人洗ig係抵死嘅
嘩屌 原來成班偽韓+mk
轉場屌鳩條女啦
洗閪理隻傻西咩
最多只可以話佢無講清楚
但唔可能話佢無禮貌喎
又要厭人問得唔清楚 又屌人問得無禮貌
都on9嘅 自己唔撚標價?
畀人洗ig係抵死嘅

佢都唔撚知咩係禮貌
上面個店員個樣令我諗起di 啲臭西
敬啟者:

我屌你老母臭閪啊!

謝謝
得罪講句樓主真係冇禮貌喎

宜家連登係咪崇尚緊支那o個種野蠻文化
屌你老味block得咁快
Dear Sir/Madam,
I am a faithful follower of your instagram page and I am always being attracted with your trendy and stylish commodities. I earnestly hope to own one of the goods from your shop, especially the shoes shown in the attachment. Therefore I would like to enquire its selling price so as to have a better decision.
In case your education level does not equip you with proper English reading skills and social manner, you may read the following text for easier understanding.
'hi $?'

Thank you for your attention and I look forward to receiving your reply.
Yours faithfully,
XXX

大店主識唔識睇啊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞