it 界討論區:你咪又係一隻it 狗(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

R , C++香港少公司用 常用SQL又學緊 係難搞d...
戴頭盔先9 up

隔離post phy撚畢業出黎做deep learning,學下人

我頂呀

我地好似好易入行咁

係幾易嫁,又唔洗攞牌

屌啦 SQL relation model果D都識柒哂
都未搵到工

到而家連insert update 都要google 下先安心

用orm , 唔識SQL了

用orm都唔會完全唔洗寫
佢最多咪幫你處理到最簡單嘅inner join
到要寫果陣唔洗寫plain sql但都用到sql builder
d concept都要係度
三大16 CS FG 白紙一張 冇煙腸, 如果想搵番份P仔 做下 會唔會好困難呀?

我地好似好易入行咁

係幾易嫁,又唔洗攞牌

都未搵到工

到而家連insert update 都要google 下先安心

到要寫果陣唔洗寫plain sql但都用到sql builder

agger ,hibernate 左 , 有啲位都會用返plain text sql
三大16 CS FG 白紙一張 冇煙腸, 如果想搵番份P仔 做下 會唔會好困難呀?

舊年grad, 而家先搵工

Cs grad點會白紙

舊年grad, 而家先搵工

可以咁講

Cs grad點會白紙

留意小弟係#4 既定義

HD都冇理由11K喇 搞緊笑呀 1年仲唔走
新仔比班同事老細 當狗咁撚

都啱既如果base 低唯有勤力啲,跳密啲

都啱既如果base 低唯有勤力啲,跳密啲

其實果年要自己學定啲新野 唔係到時再搵都唔會跳得太多

我地好似好易入行咁

係幾易嫁,又唔洗攞牌

都未搵到工

agger ,hibernate 左 , 有啲位都會用返plain text sql

玩開MongoDB,好少寫SQL了
放工 咩都唔撚理
放工 咩都唔撚理

已經返左歸
放工 咩都唔撚理

已經返左歸

食緊下午茶

玩野咩 11k
11k我做文員仔唔好?
唔知價唔好累街坊啦

你d 師弟真係多謝你唔少
你地唔知價咪做it啦
番去問下學校問下d prof
拎個畢業生調查報告咪知
拎上年avg/ avg加多1,2k咪得

d人成日話it9 it9
咪就係你班柒頭係到搞爛個市

玩野咩 11k
11k我做文員仔唔好?
唔知價唔好累街坊啦

玩野咩 11k
11k我做文員仔唔好?
唔知價唔好累街坊啦

玩野咩 11k
11k我做文員仔唔好?
唔知價唔好累街坊啦

玩野咩 11k
11k我做文員仔唔好?
唔知價唔好累街坊啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞