[多謝拿姆,多謝沙比] 德甲討論區5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

艾達同寧妹好少入來
雲達fans 好似黎左呢邊活躍好多

其實我覺得不來梅香港有好多fans
拜多04之後應該到佢地

早年成績唔差
我第一隊睇+識嘅德甲波都係雲達

個陣tbb日日播個幾隊 其實我都有好感
04 漢堡 不來梅 史特加
不過到真係睇波先鐘意左多仔

me 鍾意拜狗因為某位30出頭叫退休嘅右閘

拉芬拿?

唔係搞事
不過如果可以開個拜post 圍爐
呢邊變返真。德甲中立post
會睇得開心啲
始終你地冇地方去
啲pro-bayern 既comment 就係晒度
間唔時見到大半都講拜
咁其他迷(特別係多)就感覺奇怪

始終你地人都唔少而家
可能出面仲有啲非德撚既拜迷想傾
真係有心傾德甲 睇多個post 應該都唔難

睇post 成日覺得自己做左mon post 狗

拜多04之後應該到佢地

早年成績唔差

拉芬拿?

你班友又借d意反拉
今場見到robben 走上走落真係好撚感動

有下辛辛苦苦傳俾costa 屌佢老未唔知做乜9
算啦
今晚希望多仔出線
希望呢個post既多迷唔好怪我個標題太偏向拜仁

得啦明既 咁始終佢地2個都係legend嚟既
拿我咁諗唔知佢地係咪咁諗架
多區已經有2個post笑緊拜 但係佢地唔會理蝗狗黑哨架

仇內仲勁過仇外,唉

咩內定外,講到好似自己人咁

鍾意睇德甲唔代表歐戰就要撐德甲隊

黑哨誤判係衰,但係敵對球會出局會心涼都係人之常情

仇內仲勁過仇外,唉

真心唔明點解剩係多迷先會咁諗
拿 利伸定 我自己都係多迷 不過我係傳統德撚
之前就正正因為冇乜人睇德甲 所以咪group咪一齊撐德甲波
邊隊出到去都撐左先 而唔係互相攻擊

仇內仲勁過仇外,唉

早年吸納唔少新球迷時有部分唔係德撚出身
可能英超迷支持埋之類
價值觀有出入都可以理解
Neuer又傷咗

以前好似得拜同利華fans
依邊我地d利華手足唔見曬咁 但多左雲達漢堡fans,連加柏04都有fans入駐
最勁一定係恩高fans

而家反而唔見哂利華fans 寧妹冇過連登?
雲達wotamin巴 舒哈夫巴 漢堡 漢堡fans巴不嬲高登見過佢地
我記得佢地架

艾達同寧妹好少入來

拜多04之後應該到佢地

早年成績唔差

最初小妹睇波係因為有次陪老豆睇波 比高路斯吸引左我既目光
之後開始留意拜仁 見到一個同小妹一樣咁高 但非常厲害既球員 佢用左不足一年時間令我深深愛上佢 直到依家
我想像唔到失去佢既日子有幾咁痛苦
今場見到robben 走上走落真係好撚感動

有下辛辛苦苦傳俾costa 屌佢老未唔知做乜9

洛賓
歐聯1入1助奪冠
14年世界盃carry荷蘭
到今日跑上跑落 打到加時落後都見到佢份鬥心
佢真係值得拎多到個頂級獎盃

而家反而唔見哂利華fans 寧妹冇過連登?
雲達wotamin巴 舒哈夫巴 漢堡 漢堡fans巴不嬲高登見過佢地
我記得佢地架

艾達同寧妹好少入來

拜多04之後應該到佢地

早年成績唔差

最初小妹睇波係因為有次陪老豆睇波 比高路斯吸引左我既目光
之後開始留意拜仁 見到一個同小妹一樣咁高 但非常厲害既球員 佢用左不足一年時間令我深深愛上佢 直到依家
我想像唔到失去佢既日子有幾咁痛苦

我都係同隊短一樣高
北京時間今天凌晨,拜仁在班拿貝不敵馬德里,無緣本賽季歐聯半決賽,一號門將曼努埃爾-紐亞也在比賽中遭遇重傷。

根據拜仁官方透露的消息,紐亞是在比賽加時階段受傷的,隨後C朗拿度將場上比分改寫為3-2。回到慕尼黑後,紐亞將接受詳細的檢查,隨後確定進一步的治療方案。

此前《體育圖片》記者Tobias Altschäffl爆料,在離開班拿貝球場的更衣室時,紐亞已經拄起了枴杖,本賽季對他來説已經提前結束了。

天亡我也,非戰之罪
北京時間今天凌晨,拜仁在班拿貝不敵馬德里,無緣本賽季歐聯半決賽,一號門將曼努埃爾-紐亞也在比賽中遭遇重傷。

根據拜仁官方透露的消息,紐亞是在比賽加時階段受傷的,隨後C朗拿度將場上比分改寫為3-2。回到慕尼黑後,紐亞將接受詳細的檢查,隨後確定進一步的治療方案。

此前《體育圖片》記者Tobias Altschäffl爆料,在離開班拿貝球場的更衣室時,紐亞已經拄起了枴杖,本賽季對他來説已經提前結束了。

天亡我也,非戰之罪

對多點算
烏列治又有機會
烏列治又有機會

對多仔🤤
黎緊幾年4後+龍門都仲係頂級

係防中 雙翼 後備箭頭要入貨

BTW 青訓呢? 艾拉巴打後一個都無
黎緊幾年4後+龍門都仲係頂級

係防中 雙翼 後備箭頭要入貨

BTW 青訓呢? 艾拉巴打後一個都無

龍門
防中跪求山狗生性
下季可能解放jm,防中應該夠硬
冇邊路不拜仁
希望搵到個啱

仇內仲勁過仇外,唉

宜家冇恥笑冇攻擊,至少我本人冇 ,心涼都有問題?

老實講,鍾意睇德甲 = 歐戰一定要撐德甲球隊呢種諗法我覺得好奇怪,仲要講到係優良傳統咁,唔知你真心定假膠

再講宜家只係唔妥拜,其他德甲球隊唔夠踢又好,畀人黑都好,我都唔會心涼

拜過去幾年對多仔做嘅嘢,我真係未放得低,你話我小器都係咁話

仇內仲勁過仇外,唉

老實講,鍾意睇德甲 = 歐戰一定要撐德甲球隊呢種諗法我覺得好奇怪,仲要講到係優良傳統咁,唔知你真心定假膠

再講宜家只係唔妥拜,其他德甲球隊唔夠踢又好,畀人黑都好,我都唔會心涼

算啦好嘛

仇內仲勁過仇外,唉

早年吸納唔少新球迷時有部分唔係德撚出身
可能英超迷支持埋之類
價值觀有出入都可以理解

我由多仔01-02捧德甲嗰年開始多睇德甲,不過冇上forum同人傾,所以真心唔理解你哋啲價值觀

破壞大家討論氣氛唔好意思,但真係不吐不快,我之後會去返多post圍爐

仇內仲勁過仇外,唉

屌你咪去德區睇下係迷多迷之外都係一條心囉 話我假膠 你繼續去多區圍爐算啦 真係講撚到燥
防中跪求山狗生性
冇邊路不拜仁
希望搵到個啱

邊路無晒2r真係無咩替補頂上
杜拉格斯又唔識變超西
除非肥安有新戰術

btw唔知拜仁會唔會諗下大眼仔?

仲有希望唔好再係德甲挖球員
防中跪求山狗生性
冇邊路不拜仁
希望搵到個啱

邊路無晒2r真係無咩替補頂上
杜拉格斯又唔識變超西
除非肥安有新戰術

btw唔知拜仁會唔會諗下大眼仔?

仲有希望唔好再係德甲挖球員

2r太難搵人頂啦 始終兩個都係世界最頂尖既球員之一
只望搵到有返咁上下水平既就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞