[多謝拿姆,多謝沙比] 德甲討論區5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
其實今場打得好差咩
未紅之前皇冇乜入肉攻勢
中場搶斷做得幾好吖
淨係拎埋門中龍黎做判斷架咩

上半場沙比斷好多波
截又唔夠快
係下半場好少少
尋晚係得沙比 泰亞高同艾拿巴踢得唔好
其他都已經博到盡
其他都已經博到盡

哥斯達都差
不過講博盡就成隊都盡哂力架喇
點都好,希望今晚多蒙特打好d,可以反勝摩納哥出線
其他都已經博到盡

哥斯達都差

哥斯達踢親大賽都唔敢博唔敢爆咁
已經廢左武功

多蒙特晉級 請晒所有手足食新香園蛋牛治

留名
其他都已經博到盡

哥斯達都差

哥斯達踢親大賽都唔敢博唔敢爆咁
已經廢左武功

第二季多數都會最少廢一半

辛尼哥師都唔放啦
係買真係可能山狗,利華個brandt 或者基拿比

山狗 不了
其他都ok
有冇人講下拜個兩個新仔點
dorsch同 benko
睇過一兩場好似危危地

benko 我覺得唔差
辛尼哥師都唔放啦
係買真係可能山狗,利華個brandt 或者基拿比

傳得最熱都係Brandt
基拿比究竟係咪拜仁借去不來梅都未知
今晚係咪有萊斯
今晚係咪有萊斯

livescore話有
打雙箭頭 reus 美羊
拜仁下年如果係勁雙翼

轉打352 4321得唔得

利雲 梅拿

提亞高 rudy Jm

阿拉巴 甘美治

保定 sule hummels

直覺costa 會比賣走
拜仁下年如果係勁雙翼

轉打352 4321得唔得

利雲 梅拿

提亞高 rudy Jm

阿拉巴 甘美治

保定 sule hummels

直覺costa 會比賣走

打錯 係無雙翼先岩
now.com體育】拜仁慕尼黑歐聯8強出局,隊長拿姆在個人社交媒體上坦言,以此方式告別歐聯賽場,感覺苦澀。

拜仁慕尼黑周二歐聯加時不敵皇家馬德里,8強行人止步,早前已預先公佈季後掛靴的隊長拿姆(Philipp Lahm),未能以歐聯冠軍獎盃為其職業生涯劃上圓滿句號,令球迷惋惜。經過一晚時間沉澱後,拿姆周三在Instagram發帖:「即使球隊表現出色,也不足以晉級至準決賽。這樣告別歐聯是苦澀的——尤其對我本人而言,經過這麼長的歲月。雖然如此,球隊面對困難的態度與力量,都展示了巨大潛質——拜仁慕尼黑會捲土重來的!」拿姆的肺腑之言令人感動,結果短短2小時內就得到逾40000萬網民讚好。

這邊廂,性格溫和冷靜的拿姆在社交媒體與支持者分享個人告別歐聯賽場的感受,其隊友們及教練安察洛堤則不留情面,公開批評執法球證枉判,令球隊輸波。安察洛堤賽後除了向記者透露,連皇馬教練施丹也認為球證執法有問題之外,直言自己當面向球證說「做得好」,諷刺後者。

隊短
http://now.com體育】拜仁慕尼黑歐聯8強出局,隊長拿姆在個人社交媒體上坦言,以此方式告別歐聯賽場,感覺苦澀。

拜仁慕尼黑周二歐聯加時不敵皇家馬德里,8強行人止步,早前已預先公佈季後掛靴的隊長拿姆(Philipp Lahm),未能以歐聯冠軍獎盃為其職業生涯劃上圓滿句號,令球迷惋惜。經過一晚時間沉澱後,拿姆周三在Instagram發帖:「即使球隊表現出色,也不足以晉級至準決賽。這樣告別歐聯是苦澀的——尤其對我本人而言,經過這麼長的歲月。雖然如此,球隊面對困難的態度與力量,都展示了巨大潛質——拜仁慕尼黑會捲土重來的!」拿姆的肺腑之言令人感動,結果短短2小時內就得到逾40000萬網民讚好。

這邊廂,性格溫和冷靜的拿姆在社交媒體與支持者分享個人告別歐聯賽場的感受,其隊友們及教練安察洛堤則不留情面,公開批評執法球證枉判,令球隊輸波。安察洛堤賽後除了向記者透露,連皇馬教練施丹也認為球證執法有問題之外,直言自己當面向球證說「做得好」,諷刺後者。

隊短

可以買晒oZil 山狗

Thaigo打沙比個位 前面俾Ozil
可以買晒oZil 山狗

Thaigo打沙比個位 前面俾Ozil

幾好
反正雲爺爺都唔用呢d老將
萊斯
多蒙特加油
冇即討
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞