[多謝拿姆,多謝沙比] 德甲討論區5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
希望高層今個夏天肯放水買人啦屌

首要買兩邊同前鋒

希望me可以再回家
雖然拜仁係浪費機會 但多仔個龍都交到貨
唉屌

首要買兩邊同前鋒

希望me可以再回家

YES
依家用死利雲 佢一無態/傷 成隊波即刻死晒

首要買兩邊同前鋒

前鋒最好買個後生嘅同利雲輪換啦
始終利雲唔知仲可以fit幾多年
兩邊就直情要直接買正選級數返黎
3 - FC Bayern have conceded at least 2 goals in 3 consecutive matches (all comps) for the first time since February/March 2006.

如果要我重建,我第一時間換走安76先

比d時間佢

其實預咗安76打國內比賽會柒
佢只係識打歐聯

佢目前最大問題係用死班老野
打到4月場場都係果班老人家
一落後去到最尾20分鐘個個都有心無力

winning eleven呀嘛
同埋佢d換人真係好撚無用,場場都係梅拿、costa、kimmich或者是但一個中堅
大佬 開post啦

首要買兩邊同前鋒

前鋒最好買個後生嘅同利雲輪換啦
始終利雲唔知仲可以fit幾多年
兩邊就直情要直接買正選級數返黎

一無利雲,拜仁條鋒線即刻癱瘓

首要買兩邊同前鋒

希望me可以再回家

YES

歐洲豪門入面得拜仁係只有一個前鋒

首要買兩邊同前鋒

希望me可以再回家

YES

三冠至嗰年中鋒位有文仔、肥鳩同pizza,真係好幸福
新post不如用不來梅做題啦

首要買兩邊同前鋒

希望me可以再回家

YES

皇馬個板凳深過我地好多
人地Isco morata James asensio都係後備
我地一望後備見到聖拉芬山齊士
me open la

ok
德甲近況最強
買多個前鋒又可以輪換又可以試下打雙前鋒既陣
好過依家利雲死就全家死
3 - FC Bayern have conceded at least 2 goals in 3 consecutive matches (all comps) for the first time since February/March 2006.

如果要我重建,我第一時間換走安76先

比d時間佢

其實預咗安76打國內比賽會柒
佢只係識打歐聯

佢目前最大問題係用死班老野
打到4月場場都係果班老人家
一落後去到最尾20分鐘個個都有心無力

winning eleven呀嘛
同埋佢d換人真係好撚無用,場場都係梅拿、costa、kimmich或者是但一個中堅

我都係咁覺得.....
佢個陣永遠都4231好似唔識轉咁,開季將muller拎去打翼,搞到muller無曬入球觸覺,用老嘢就算啦,拜仁的確係老人隊

我覺得用新波好啲
for番成個德甲

首要買兩邊同前鋒

希望me可以再回家

YES

皇馬個板凳深過我地好多
人地Isco morata James asensio都係後備

所以一定要買人,漢尼斯要開水喉啦屌

首要買兩邊同前鋒

希望me可以再回家

YES

三冠至嗰年中鋒位有文仔、肥鳩同pizza,真係好幸福

其實我覺得如果簽返肥鳩
倒不如試下selke
反正又唔怕比人話拆骨
佢本身又唔算多波踢
卧底利雲

利雲今場真係仆街黎 單刀唔入 又係門前玩波

心已飛去皇馬

呢句真

首要買兩邊同前鋒

希望me可以再回家

YES

皇馬個板凳深過我地好多

見到後備真係好想喊
話晒都係豪門 人地賤種蝗就講板凳深度
我地最多就凳腳高度
點算牙敗仁
post已開

首要買兩邊同前鋒

希望me可以再回家

YES

皇馬個板凳深過我地好多

見到後備真係好想喊
我地最多就凳腳高度

傳聞話賣costa買山神,希望成事啦

首要買兩邊同前鋒

希望me可以再回家

YES

皇馬個板凳深過我地好多

見到後備真係好想喊
我地最多就凳腳高度

其實拜同皇馬D板凳邊有得比,德甲球星D人工其實都好低,唔係咁容易吸引真係top個D人黎踢,無記錯thiago人工都仲少過曼聯lingard,係俾唔起錢姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞