[多謝拿姆,多謝沙比] 德甲討論區5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
剛剛結束職業生涯最後一場歐冠賽事的拉姆說:“奮戰了長達90分鐘的時間,然後在加時賽輸掉了比賽,這非常、非常苦澀。”
“球隊證明了勇氣,為了能在這裡贏下比賽,他們付出了一切。”
今天裁判的判罰,對我們來說很不幸。
博阿滕說:“很遺憾,但是我們沒法抱怨。這就是人生,這就是足球。”
由於拉姆和阿隆索已經在此前宣布,將在本賽季結束後退役,因此,這場比賽也是兩位老將在歐冠賽場上的謝幕演出。

這就是人生,這就是足球!
希望呢個post既多迷唔好怪我個標題太偏向拜仁

得啦明既 咁始終佢地2個都係legend嚟既
拿我咁諗唔知佢地係咪咁諗架
多區已經有2個post笑緊拜 但係佢地唔會理蝗狗黑哨架

仇內仲勁過仇外,唉

我覺得無話仇唔仇內既
你睇人地皇巴兩邊直頭血海深仇啦
人地要笑咪由佢笑,我地搏盡無悔對得住自己咪夠囉

BTW多仔加油

thx
btw搭單加多句04加油
兩隊出線機會都...唉
剛剛結束職業生涯最後一場歐冠賽事的拉姆說:“奮戰了長達90分鐘的時間,然後在加時賽輸掉了比賽,這非常、非常苦澀。”
博阿滕說:“很遺憾,但是我們沒法抱怨。這就是人生,這就是足球。”
由於拉姆和阿隆索已經在此前宣布,將在本賽季結束後退役,因此,這場比賽也是兩位老將在歐冠賽場上的謝幕演出。

雖敗猶榮,光榮出局!
mia san mia

這就是人生,這就是足球!

望住拿姆最後個樣
真係好難堪
本身憎疤狗多d
依家死皇狗同疤狗都係黑哨賤種狗不用分那麼細 輸黑哨
聽日撐多子!
唔係盲目反哥,上季次回合對下體嘅上半場,係我近4年嚟睇過最有霸氣嘅半場
真心咁講,上季哥狗d打法,其實係有統治力,只不過輸馬體
但之前嗰兩季就好撚抵屌

馬體隻打法剋住哥狗拜
好似13拜踢法剋住疤咁

13年對巴高美斯都offside goad既
仲有梅拿撞9人
本身憎疤狗多d

我都係!
疤狗私怨叫做幫我地嘈但都冇好感
呢個moment真係好憎皇狗
本身憎疤狗多d

同感,本來好撚憎疤,宜家黑到憎埋皇馬
本身憎疤狗多d

兩隊都係一鳩樣架喇 真係不用分那麼細
聽日撐多子!

thx
望住西化左既拜仁
好似比以前仲差左咁
又老化得咁勁 都唔知講咩好
聽日多一定要出線爭翻啖氣
望住西化左既拜仁
好似比以前仲差左咁

掛住以前既十上十落
望住西化左既拜仁
好似比以前仲差左咁

幾時先請番個德國教練
76係好 不過佢教老人球員好過教後生球員
再係咁落去真係嚴重青黃不接
季季拜出局都訓唔著上黎9up幾句
其實真係收貨 正選11人4個老將4個初傷癒
可以踢完180分鐘都仲有機會晉級
係個red card同offside誤判真係打窒左道氣
加上對面體能王
同真係要換班啦Coco b18 s35其實真係唔多啱拜仁 s35可以睇多季既
總之以後波照睇 波衫照買
miasanmia
btw lahm xabi真係睇一場少一場

德甲唔可以全隊出局架!
輸波本身冇咁嬲,本身你話輸2球3球都有心理準備
我地磨合期兼新老交接,話想沙比拿姆拎冠軍都係情懷問題
輸黑哨真心燥
輸波本身冇咁嬲,本身你話輸2球3球都有心理準備
我地磨合期兼新老交接,話想沙比拿姆拎冠軍都係情懷問題
輸黑哨真心燥

Agger

德甲唔可以全隊出局架!

已經打左最壞打算 唉
今年德國真係衰到貼地
車 銀行 難民
球隊就全部強隊衰哂
季季拜出局都訓唔著上黎9up幾句
其實真係收貨 正選11人4個老將4個初傷癒
可以踢完180分鐘都仲有機會晉級
係個red card同offside誤判真係打窒左道氣
加上對面體能王
同真係要換班啦Coco b18 s35其實真係唔多啱拜仁 s35可以睇多季既
總之以後波照睇 波衫照買
miasanmia
btw lahm xabi真係睇一場少一場

我都記得
上幾季技不如人
都係哭波喪唔夠打西超
但今晚...唉
以後歐聯再冇拿姆

德甲唔可以全隊出局架!

已經打左最壞打算 唉
今年德國真係衰到貼地
車 銀行 難民
球隊就全部強隊衰哂

仲有恐襲
點解公海班蝗可以勁撚到屈番拜仁黑哨咁撚勁既 而家仲要講埋德國
黑完人就收收皮啦屌你老母蝗狗
點解公海班蝗可以勁撚到屈番拜仁黑哨咁撚勁既 而家仲要講埋德國
黑完人就收收皮啦屌你老母蝗狗

搞到我越黎越憎蝗

唯有j歷史
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞