[多謝拿姆,多謝沙比] 德甲討論區5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
kolasniac證實轉投阿妓

頂佢阿妓

去阿狗做乜柒

頂佢阿妓

去阿狗做乜柒

去踢歐霸

頂佢阿妓

去阿狗做乜柒

去踢歐霸

geis賣唔賣

我地hahn好似要走
過黎肯定唔會打大交
德甲全

04同多仔都輸自己
拜輸哨

多輸自己

防守踢到咁唔係輸自己咩?
有幾多球係自己後防斷俾人傳中又唔守又有球og
個陣又亂排
咁都唔係輸自己咩?

兩場都關心理事

比人炸完24個鐘都唔夠就開波
Offside goal

第二場警察玩野拖到多遲入場

我係多迷都覺得冇可能輸到咁

第一場Bender果球冇得講,唔跳出去法卡奧入硬

成個上半成隊都唔知搞緊乜

係下半先開始知道要點踢

我睇到拜仁輸都覺得好心痛 蝗狗贏人又要贏氣做乜柒,出面成班開po係度死講拜黑蝗on99

以為有萊斯士氣會好啲
不過俾人炒完第二日就踢真係好大影響

算啦ching佢地人多就乜都岩
不過其實拜狗都冇出公海屌佢地都可以嘈咁耐
定佢以為啲疤狗係拜狗

頂佢阿妓

去阿狗做乜柒

去踢歐霸

geis賣唔賣

我地hahn好似要走
過黎肯定唔會打大交

Hahn去邊

頂佢阿妓

去阿狗做乜柒

去踢歐霸

佢唔係仲諗梗米蘭定阿狗咩
德甲全

04同多仔都輸自己
拜輸哨

多輸自己

個陣又亂排
咁都唔係輸自己咩?

兩場都關心理事

係下半先開始知道要點踢

我睇到拜仁輸都覺得好心痛 蝗狗贏人又要贏氣做乜柒,出面成班開po係度死講拜黑蝗on99

以為有萊斯士氣會好啲

定佢以為啲疤狗係拜狗

應該真係出公海屌既係唔係得小妹🤔
不過我都屌到無氣屌 人多勢眾就岩晒 黑都可以講成白

頂佢阿妓

去阿狗做乜柒

去踢歐霸

geis賣唔賣

我地hahn好似要走
過黎肯定唔會打大交

Hahn去邊

未知

睇德文news話
有合理報價
就清drmic hahn

頂佢阿妓

去阿狗做乜柒

去踢歐霸

兩隊都

頂佢阿妓

去阿狗做乜柒

去踢歐霸

兩隊都

米蘭>>>>>>>>>>>阿狗

米蘭有支那老細,應該會有d轉機不過要睇迪迪仔條契弟續唔續約,續約應該唔會買啦
黎緊會去慕遜加柏主場睇對多蒙特嗰場,想問下通常要早幾耐到球場?如果想拎球員簽名要喺邊度同等幾耐先拎到?
有冇去過現場睇德甲嘅巴打可以解答

睇操練 攞簽名機會大好多

星期五 下午4:30 有最後一節操練

多仔就唔知啦

利申:加柏fans 冇去過德國

我星期六先到慕遜加柏
主要想搵Dahoud,細世三簽名
btw德甲球隊會開放操練
水落石出!德國檢察官發表官方聲明,已經逮捕多蒙特炸彈客,疑犯係擁有德俄雙重國籍嘅28歲男子,因為買左15000多蒙特股票嘅Put輪(股票愈跌愈賺錢),而有預謀地策劃襲擊,事前已預訂該星期及下星期多蒙特會入住嘅酒店(因預訂當時未知幾時踢主場)。

事發時疑犯相信喺酒店「欣賞」爆炸,並留低同寄出多封模仿中東恐怖組織或德國極右份子嘅信件,以圖迷惑警方調查,相信係單獨行事。查看紀錄,多蒙特股價由4月11日收市5.61,跌至最新5.36,跌幅達4.4%。

炒股票炒到襲擊足球運動員,實在可恥!

on lun9 架條友
賤種 對 馬體
蛆狗 對 摩記

馬體摩記加油
水落石出!德國檢察官發表官方聲明,已經逮捕多蒙特炸彈客,疑犯係擁有德俄雙重國籍嘅28歲男子,因為買左15000多蒙特股票嘅Put輪(股票愈跌愈賺錢),而有預謀地策劃襲擊,事前已預訂該星期及下星期多蒙特會入住嘅酒店(因預訂當時未知幾時踢主場)。

事發時疑犯相信喺酒店「欣賞」爆炸,並留低同寄出多封模仿中東恐怖組織或德國極右份子嘅信件,以圖迷惑警方調查,相信係單獨行事。查看紀錄,多蒙特股價由4月11日收市5.61,跌至最新5.36,跌幅達4.4%。

炒股票炒到襲擊足球運動員,實在可恥!

on lun9 架條友

某fb page唔係話拜狗瞄準巴查架咩
賤種 對 馬體
蛆狗 對 摩記

馬體摩記加油

下體做返d野唔該
黎緊會去慕遜加柏主場睇對多蒙特嗰場,想問下通常要早幾耐到球場?如果想拎球員簽名要喺邊度同等幾耐先拎到?
有冇去過現場睇德甲嘅巴打可以解答

睇操練 攞簽名機會大好多

星期五 下午4:30 有最後一節操練

多仔就唔知啦

利申:加柏fans 冇去過德國

我星期六先到慕遜加柏
主要想搵Dahoud,細世三簽名
btw德甲球隊會開放操練

成日ig都見好多德國佬去睇操練攞簽名合照
啱啱行過有線街檔
見到易拉架有德甲
有冇人知咩事
係好似早兩年咁now 有線各自播
定科到水之後拎左fox sport
今年開季前先裝now 不安中
德甲全

04同多仔都輸自己
拜輸哨

多輸自己

個陣又亂排
咁都唔係輸自己咩?

兩場都關心理事

係下半先開始知道要點踢

以為有萊斯士氣會好啲

定佢以為啲疤狗係拜狗

講真如果係拜疤蝗遇炸彈一定推

蝗狗 係主場boo球員既球迷 鍾意得蝗都唔方好人

成日同我條女講搵仔千其咪搵疤蝗鏝轟呢d球迷 輸打贏要

識搵一定搵阿迷做男朋友 因為你做咩佢都對你不離不棄

04同多仔都輸自己
拜輸哨

多輸自己

個陣又亂排
咁都唔係輸自己咩?

兩場都關心理事

係下半先開始知道要點踢

以為有萊斯士氣會好啲

定佢以為啲疤狗係拜狗

講真如果係拜疤蝗遇炸彈一定推

蝗狗 係主場boo球員既球迷 鍾意得蝗都唔方好人

成日同我條女講搵仔千其咪搵疤蝗鏝轟呢d球迷 輸打贏要

識搵一定搵阿迷做男朋友 因為你做咩佢都對你不離不棄

做咩都得
啱啱行過有線街檔
見到易拉架有德甲
有冇人知咩事
係好似早兩年咁now 有線各自播
定科到水之後拎左fox sport
今年開季前先裝now 不安中

應該都仲係各自播
不過岩岩有線d收購計劃完左,如果你係申請左有線就話驚啫
但有線新聞就話如果唔再做收費就會退返錢比客戶
至於巴打你係now用戶就應該無咩擔心既
今晚好似最好睇係普魯士打比
今晚好似最好睇係普魯士打比

好想睇多次Herrmann跑3/4場單刀助攻

在昨天戰阿仙奴的賽前新聞發佈會上,曼城主帥哥迪奥拿被西班牙記者問到了拜仁和皇馬的歐聯淘汰賽。這位前拜仁主教練認為如果11人打11人的話,拜仁要比皇馬更出色。

“當拜仁被淘汰的時候,我想到的第一件事就是他們該為安察洛提、這些球員和球迷們感到多麼驕傲。11人打11人的話,我認為他們是更出色的,踢得太棒了。他們非常勇敢,看看他們面對對手的方式。我知道踢皇馬是有多麼的困難。”

哥迪奥拿也談論了耶耶托尼最近的狀態:“非常棒,他在最近一個月沒有怎麼出場,他知道原因,但是你們都知道我對他的看法。在對陣修咸頓的時候,他重回球場,踢得很好。”

哥師 我知錯了

[black]輸5-0都好意思出聲[/black]
在昨天戰阿仙奴的賽前新聞發佈會上,曼城主帥哥迪奥拿被西班牙記者問到了拜仁和皇馬的歐聯淘汰賽。這位前拜仁主教練認為如果11人打11人的話,拜仁要比皇馬更出色。

“當拜仁被淘汰的時候,我想到的第一件事就是他們該為安察洛提、這些球員和球迷們感到多麼驕傲。11人打11人的話,我認為他們是更出色的,踢得太棒了。他們非常勇敢,看看他們面對對手的方式。我知道踢皇馬是有多麼的困難。”

哥迪奥拿也談論了耶耶托尼最近的狀態:“非常棒,他在最近一個月沒有怎麼出場,他知道原因,但是你們都知道我對他的看法。在對陣修咸頓的時候,他重回球場,踢得很好。”

哥師 我知錯了

回家啦

哥師 我知錯了

回家啦

不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞