[多謝拿姆,多謝沙比] 德甲討論區5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

贊成
我一直都好掛住佢

依高梅西都好過用梅拿打正前
依家次次利雲一傷就收晒皮

會員肥鳩始終要承認自己係後備料

屌你老母

駁唔到呢

唔否認下年我黎利雲正選上陣次數會比我多。。。

其實拜狗一直唔買前鋒用死利雲真係好on9,家下出哂事

所以點解嗰時要賣肥鳩/文仔呢...

肥鳩 啪啪啪

贊成
我一直都好掛住佢

屌你老母

駁唔到呢

一齊做sub

肥鳩 啪啪啪

贊成
我一直都好掛住佢

屌你老母

駁唔到呢

一齊做sub

ok

屌你老母

駁唔到呢

一齊做sub

ok

養生足球幾好
維度爾在對緬恩斯賽事後,收到了妹夫在家鄉聖地亞哥駕車時,光天化日下被槍手連開多槍!當送往醫院時證實頭部中槍身亡消息。拜仁中場因此或會缺席德國盃四強比賽。

維度爾在對緬恩斯賽事後,收到了妹夫在家鄉聖地亞哥駕車時,光天化日下被槍手連開多槍!當送往醫院時證實頭部中槍身亡消息。拜仁中場因此或會缺席德國盃四強比賽。

其實拜狗一直唔買前鋒用死利雲真係好on9,家下出哂事

所以點解嗰時要賣肥鳩/文仔呢...

唔岩哥狗

哥狗條仆街最後一場bench 文仔
爭梗神射手架嘛
如果回家可以帶埋沙基利翻來就好了
一定勁過高文

rip

rip

好撚慘
不過成日覺得個admin啲中文1999
不來梅係咩事轉變咁大

我都想知
九場不勝之後黎個十一場不敗真係好勁

我知班底係後生仔定潛力股黎 轉左教練

kruse gnabry 狀態好兩個入左成23球

好多都係反擊得返嚟
而家Nouri應該諗下佢個352要點放先用得着Gnabry
暫時睇落Bartels比起Gnabry更加啱個陣

rip

好撚慘

南美真係cls
成日都係咁

rip

好撚慘

南美真係cls
成日都係咁

南美治安真係好差
不來梅係咩事轉變咁大

我都想知
九場不勝之後黎個十一場不敗真係好勁

我知班底係後生仔定潛力股黎 轉左教練

kruse gnabry 狀態好兩個入左成23球

好多都係反擊得返嚟
而家Nouri應該諗下佢個352要點放先用得着Gnabry
暫時睇落Bartels比起Gnabry更加啱個陣

基拿比似前鋒多過翼
依家打雙箭應該啱佢發揮
不過未傷之前踢過幾場都麻麻
上腳又冇乜腦 係前面捕位射波就最勁

rip

好撚慘

香港拜仁個會長就出名柒架啦
一定勁過高文

沙傑利咪同杜格拉斯差唔多
同埋2R一日唔退晒,班細都上唔到位

rip

好撚慘

天X?
一定勁過高文

沙傑利咪同杜格拉斯差唔多
同埋2R一日唔退晒,班細都上唔到位

個人覺得sane最好,又後生又勁,不過佢去咗曼城
老老豆豆唔係幾想鳩美斯返嚟,又要佢打後備好似唔太尊重佢咁,何況我唔認為安76會好似鍾克咁識用佢
不如簽hunter好過啦,橫掂佢季尾都自由身

rip

好撚慘

天X?

所以我唔會JOIN香港個拜仁FANS CLUB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞