[多謝拿姆,多謝沙比] 德甲討論區5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
泥ching好似真係好嬲

有咩可能唔嬲 黑撚到咁
出面班皇狗仲講撚到無問題咁

屌 我地唔會夠班仆街講架喇 佢地人咁撚多 慳番淡氣好過 我地又冇錯到
等班疤狗同佢地互片啦

撚皇狗交返比專業人士做

有咩可能唔嬲 黑撚到咁

屌 我地唔會夠班仆街講架喇 佢地人咁撚多 慳番淡氣好過 我地又冇錯到
等班疤狗同佢地互片啦

撚皇狗交返比專業人士做

坦白講真係技不如人,不過搏盡無悔,雖然已經為xabi同lahm留下生涯遺憾

有咩可能唔嬲 黑撚到咁

等班疤狗同佢地互片啦

撚皇狗交返比專業人士做

坦白講真係技不如人,不過搏盡無悔,雖然已經為xabi同lahm留下生涯遺憾

上三季我認同,但今季我覺得,唔係球證場波唔會咁
期待下季
sule黎左javi應該推返上防中
ruby都可以當半個xabi用住做節拍器先既
coman彈鐘啦 costa唔知傷完冇態定比人睇穿晒 明明上季創造帝黎
買返隻好翼好重要
下體買完carrasco路路暢通
最好買多個中鋒做利雲plan b
例如d青訓/pizza佬type既老將

有咩可能唔嬲 黑撚到咁

等班疤狗同佢地互片啦

撚皇狗交返比專業人士做

都冇話遺憾嘅,都叫贏過呀

From Troll Football
直頭入去球証室屌9

有咩可能唔嬲 黑撚到咁

等班疤狗同佢地互片啦

撚皇狗交返比專業人士做

上季對馬體會係冇運 我唔覺得係技不如人
今場就真係motm球證 蝗打多4個
期待下季
sule黎左javi應該推返上防中
ruby都可以當半個xabi用住做節拍器先既
coman彈鐘啦 costa唔知傷完冇態定比人睇穿晒 明明上季創造帝黎
買返隻好翼好重要
下體買完carrasco路路暢通
最好買多個中鋒做利雲plan b
例如d青訓/pizza佬type既老將

拜好似想買brandt
Ribery都好似好嬲 係ig係咁出圖
哥師個三季其實我唔會怪佢太多
被疤狗屈機係傷病問題
被馬體贏係技不如人
係嬲佢比賤種炒

直頭入去球証室屌9

係真就等秋後算帳
Ribery都好似好嬲 係ig係咁出圖

德區呢到個個都嬲啦 何況親身上場踢既球員
凍檸巴我想同你講句多謝,多蒙特post我就費事入去留言,費事變鬧交
但我承認我頭先有入去睇,見到有位巴打話「黑哨度度都有」講到咁
其實多蒙特上場先係受害者,點解仲可以咁講出嚟,即係仇拜啫,唔好合理化皇馬黑哨行為好唔好

直頭入去球証室屌9

係真就等秋後算帳

德甲比人針其實都唔係第一日既事
真既話我覺得罰硬
d皇馬fans好心諗下,上三季拜仁出局我地邊有咁大反應
今場輸黑哨,條氣點都唔gur
唉屌本身出局深潛訓覺算
呢家好撚嬲

直頭入去球証室屌9

係真就等秋後算帳

真既話我覺得罰硬

連恐襲第二日都要即刻踢波,UEFA真係好撚「體諒」德甲球會
不如下季一於ban埋RB打歐洲賽啦
哥師個三季其實我唔會怪佢太多
被疤狗屈機係傷病問題
被馬體贏係技不如人
係嬲佢比賤種炒

被巴炒果場我記得要小豬打翼
被下體贏好似係傷病都嚴重 係kimmich同alaba打中堅 輸saul靚波冇計
打皇果場丹迪係咁輸快速反擊有jm又唔用
凍檸巴我想同你講句多謝,多蒙特post我就費事入去留言,費事變鬧交
但我承認我頭先有入去睇,見到有位巴打話「黑哨度度都有」講到咁
其實多蒙特上場先係受害者,點解仲可以咁講出嚟,即係仇拜啫,唔好合理化皇馬黑哨行為好唔好

建議你地都係唔好入去睇好d
有時我都睇到唔想應 何況你地

直頭入去球証室屌9

係真就等秋後算帳

真既話我覺得罰硬

佢地一早唔想來比錫打R聯啦
都講左幾個月 冇左r聯位都唔會比r霸位佢地
姐係等於冇得打歐洲賽
另外 德甲籤運同呢d突發事故uefa真係特別體諒德甲架
uefa根本剩係攬西班牙

直頭入去球証室屌9

係真就等秋後算帳

真既話我覺得罰硬

Ban咗啦

建議你地都係唔好入去睇好d
有時我都睇到唔想應 何況你地

mon乜鳩post
mon完盞心煩
我索性唔入波台幾日等疤狗賤種踢完先返返黎
西超玩晒
西超玩晒

一向

有咩可能唔嬲 黑撚到咁

等班疤狗同佢地互片啦

撚皇狗交返比專業人士做

上季對馬體會係冇運 我唔覺得係技不如人
今場就真係motm球證 蝗打多4個

今年拜仁真係差左好多,上年係真係好close
坦白講今年睇左咁多場,我地永遠靠利雲,記唔記得開季個陣利雲傷左真係靠kimmich入波,costa除左黎到個上半季狀態神勇之後都收皮,coman無經驗,2R又開始慢,vidal成日雷,今年我滿意嘅得後防,利雲同2R
差D唔記得講muller,佢今年真係.....
平心而論今場我地真係踢得差,真係無製造過入球機會,個兩球都係人地犯錯
望就望下年重組成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞