[多謝拿姆,多謝沙比] 德甲討論區5

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
18/19球季開始德甲用返DerbyStar比賽足球

有咩咁特別

係囉有咩咁特別 而家好似用緊adi?
屌奶星馬連贏左聯賽冠軍
17場,12次正選,4球2助攻

馬連去左邊
仲係車仔借將定點
以安76帶既拜黎睇
今個夏天唔入翻對頂級翼同後備前鋒
下季一定收皮
拜仁既統治力唔會再同皇疤抗衡到
以2r呢幾年既傷病史黎睇踢到咁耐已經係近幾季傷得最少

仲有安76最大問題真係要俾靚牌佢去帶
帶年輕球員黎講佢真係唔太強
雖然反哥但哥狗真係有能力令後生仔成長
安76咁耐以黎都好少話帶到邊個後生仔上位

有咩咁特別

啲款叫做得意啲咁囉,其實無乜特別
只不過咁啱以前雲達都係用derbystar波踢德甲,嗰個時代好鬼好J
望下有新波運

自從換咗adi波之後差唔多年年都玩護級
屌奶星馬連贏左聯賽冠軍
17場,12次正選,4球2助攻

馬連去左邊
仲係車仔借將定點

上個summer正式轉咗去奧林比亞高斯

有咩咁特別

只不過咁啱以前雲達都係用derbystar波踢德甲,嗰個時代好鬼好J
望下有新波運

想賴粒波

有咩咁特別

望下有新波運

唔驚啦 而家告斯啲狀態著晒火咁

有咩咁特別

望下有新波運

想賴粒波

今晚我地打德杯

tbb唔播
今晚我地打德杯

tbb唔播

又唔播

上次都係因為打漢堡wfc所以先係tbb播

今次多拜呢D重頭戲居然放免費台播

wfc既就放收費台
99唔想翻拜
99唔想翻拜

返黎啦

老老實實我真心鍾意佢
delaney復操
99唔想翻拜

正選料。。。
99唔想翻拜

返黎啦

老老實實我真心鍾意佢

thanks
delaney復操

下場主場對柏林full team
十二碼好刺激
Christensen bb

99唔想翻拜

返黎啦

老老實實我真心鍾意佢

thanks

是但啦

見sommer撲到一個算係咁,衰自己冇計

爭7加油
法蘭克福下半季咁西以為唔想踢歐洲賽
但入咗決賽係咪已經有歐霸位(對手拜or多都怎奪歐洲賽資格)?
唔熟德國計法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞