咒術迴戰 (4)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
但前傳55555好似冇出全力,或者係個作者當時未設定到佢咁勁
作者有講過百鬼夜行裡面個黑人係mvp黎,所以應該都唔小野
依家咁睇返就覺得漏湖好慘
我用十年換你十分鐘
漏湖係少有唔係回憶而令人同情嘅反派
明明漏瑚實力唔差
但硬係成日比班外掛仔撚狗錦撚

好撚慘
呢套啲反派做得幾好 有血有肉
同埋555似魔王多過佢地
佢就好似一個first hon畢業嘅大學生入左間個個都係天才波嘅公司咁
次次都遇到ur級痴線佬,唔死都好勁架啦
漏瑚LV係五條眼中只係街頭問卷調查
LV係街頭問卷調查(X
撞到特級同撞到街頭問卷調查差唔多(O
五條係講到明,漏湖就是弱雞
漏湖係勇者黎,
以一己之力挑戰過呢本野既2大魔王(55555同宿儺),雖然2次應該都收皮收場
日本防衛大臣:日本歡迎加入五眼聯盟,變成「六眼」
https://lih.kg/2119259

六眼+無下限美金
有百度仔話宿灘用"開" 果陣讀番同之前短編No.9
一樣。
唔知又會唔會拎左個咒術黎用
收藏術式
火山頭一定心諗 屌你早知剩係餵到7隻手指
8~9隻都係假油9up
仲可能係水佢
但2隻手指嘅宿儺都開到領域,秒殺未成熟嘅特級
仲可以一秒就將虎杖成隻手成個人醫返好
我估漏湖頂盡可能5隻手指左右咋
第一次見個隻1手指特級咁廢
伏黑話第2次見個隻勁過第一次見個隻 但係伏黑都贏到

假油應該唔會水佢 雖然七海同當家都殘血 但一見到火山頭都講仲勁過章魚 章魚都可以打殘兩個一級 如果唔係爸爸黑救場就滅團

所以如果火山頭得5隻 章魚咪得2-3隻 兩個1級點會打輸比3隻手指既特級
唔可以咁計,仲有術式相性部份
好似壞相血塗比釘哥完剋,虎杖剋制真人咁
而且特級一般係講緊會派3個一級去打
所以章魚打殘當家+七海都算係誤差範圍之內
係咪已經討論過同虎仗打既人都會有”不存在的記憶”呢樣野
講過下
火山頭一定冇8-9隻
火山頭都唔係勁真人好多,但之前真人開領域都比宿儺秒
真人好似打七海先開到領域,理論上應該冇火山頭咁勁
但佢d技打靈魂夠特殊
打七海先開到領域(X
比七海虎杖圍毆打到就死突然反cup(O
得證
不論人定咒靈,每次接近死亡都會領悟到d野返黎
五條>反轉術式
惠>領域
真人>領域
真人係咪會俾體術好
識領域展延既人壓制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞