24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist (4)

613 回覆
7 Like 2 Dislike
24hrs Minecraft Relaxing Survival Server [version 1.11.2]

正版 - 可以係POST留GAME名 / 直接搵ADMIN加入
(RC:20167559) (Discord: https://discord.gg/dfxuC4a)

開心版 - 一定要係POST度留GAME名 無其他方法
(如果開心版玩家連同開心版朋友一齊留名, 日後是但一個出事, 會係幾個一齊BAN哂)

點解比開心版玩?
依個SER既設定無乜好特別既野, 會玩依種設定既人唔多,
唔洗擔心SKIN問題, 裝左SKIN插件, 正版有SKIN, 開心版無.

生存世界設定 / 插件
防火防爆
指令簡略有 /spawn /sethome /home /tpa , 其他/help 慢慢睇
有木牌鎖箱
有/co i 玩家自己可以check被破壞的記錄
有online map (貼左係SPAWN既告示板)
spawn有傳送門去創造世界(PLOT)

玩法
生存世界 - Relaxing Survival
創造世界 - 每人1塊100X100既地 ( 紅石已鎖 )
建築世界 - for鐘意玩建築既愛好者 (不包括紅石建築)
*關於如何加入建築世界既方法, 只要你做緊建築愛好者先會做既事就可以加入 (不包括紅石建築)
* 之後都唔會裝MOD玩, 唔洗問
*有關副本,BUILDER,紅石機關等問題可到https://lihkg.com/thread/124427/page/12 更詳細

規則
唔影響到其他人
自律

即時處決情況
被發現使用外掛 / 輔助程式
以任何形式使SERVER LAG機 (例如: 大型紅石機關, 高空水流等等)
紅石連閃放置PLAY
*如果你起野 / 住個度好LAG (動物太多/大型機關/刷太多怪等), ADMIN會整走LAG機既野

新手福利
刷怪場
Zombie EXP Farm X: 2578 Y: 83 Z: -1135 by Doc_Yerin
Zombie EXP Farm X: 2406 Y: 63 Z: -1432 by IranceYuuki
Cave Spider EXP Farm X: 2351 Y: 63 Z: -1457 by KingLam_
Blaze EXP Farm (地獄) X: -78 y: 67 Z: -142 by _elf_

舊POST 3: https://lihkg.com/thread/165476/page/1
舊POST 2: https://lihkg.com/thread/124427/page/1
舊POST 1: https://lihkg.com/thread/101334/page/1
新SPAWN (設施還在加建中)

舊SPAWN
黃河副本 - 有新既傳點送

*另外新SPAWN有傳送點返去舊SPAWN
ADD
what03
ADD
what03

ADDED
求add
jesper_chan_chan
求add
jesper_chan_chan

ADDED
驚駭  尼克初次現身

Jake and Finn BFF

閒遊玩樂(feat Xander, Jake, Sandy)
以前日日玩幾個鐘起野打公會戰 諗起都覺得癲

一同觀瞻世界奇觀(feat Kingnam, Xander)
我想問下我屋左下個間屋仔係咪無玩架啦
無人認領我拆左佢

一同觀瞻世界奇觀(feat Kingnam, Xander)

真相是

Doc_Yerin動物園

一齊划船 with Doc_Yerin, Jakebree, soursandy
id: Casa_inu
Add plz

最高
id: Casa_inu
Add plz

ADDED

偷野事小 郁埋我搞到我掛唔到機事大呀嘛

雖然係我on9唔鎖箱

雖然係我on9唔鎖箱

幫你問緊
online map link 係spawn告示板可以見到
求add
qwerty_ui
求add
qwerty_ui

ADDED
求add
qwerty_ui

ADDED

未add wow

雖然係我on9唔鎖箱

幫你問緊

rollback左, 本書係番個箱入面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞