24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist (4)

613 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下正版1.12 點樣降返去1.11.2?

Launcher>啓動選項>歷史版本揀返
ID : aoznni
kansai
S
Saineves
SimT

求加白名單

Kansai ADDED
其他幾個名, 大細階有無打錯

Aoznni 其他無打錯

ADDED

未白名單到 應該係aoznni先岩 , sorry

咁樣
ID : aoznni
kansai
S
Saineves
SimT

求加白名單

Kansai ADDED
其他幾個名, 大細階有無打錯

Aoznni 其他無打錯

ADDED

未白名單到 應該係aoznni先岩 , sorry

ADDED
Id: Cal

Thanks!!

ADDED
ID: MurphyJJb

今次應該啱
ID: MurphyJJb

今次應該啱

ADDED
已經有玩家成功搵到2隻貓係屋企養緊,
所以下次更新, 唔會賣貓蛋

最強單機玩家

邊個做壞規舉

最強單機玩家

一齊去搵貓啦好嗎

最強單機玩家

一齊去搵貓啦好嗎

間屋好多野要執
進度好慢

最強單機玩家

一齊去搵貓啦好嗎

岩岩同單機玩家一齊搵, 又搵到6-7隻野貓,
得知搵貓祕訣係 打火機, 叢林, 草

最強單機玩家

一齊去搵貓啦好嗎

岩岩同單機玩家一齊搵, 又搵到6-7隻野貓,
得知搵貓祕訣係 打火機, 叢林, 草

一陣齊齊放火燒林 = 齊齊燒 server

ok帶左20個打火石準備燒森林
有貓蛋賣架咩
有貓蛋賣架咩

本來plan會有, 而加無了
我唔知邊條on9走去教人燒樹
家陣我自己喺舊連登附近村間屋上面棵大樹同間屋就比人燒撚到乜都無
真係好無奈,成日一係郁啲就edit world
家陣你揾貓點解要燒棵喺extreme hill biome由人起出黎既樹?
家陣我自己喺舊連登附近村間屋上面棵大樹同間屋就比人燒撚到乜都無
家陣你揾貓點解要燒棵喺extreme hill biome由人起出黎既樹?

Uk格離? rip

Uk格離? rip

Uk格離? rip

我間樹屋咪燒埋 雖然爛尾
但係個位係叢林, 應該唔係extreme hill?會唔會係講另一個位

Uk格離? rip

我間樹屋咪燒埋 雖然爛尾
但係個位係叢林, 應該唔係extreme hill?會唔會係講另一個位

我唔係喺叢林,同你果間叢林樹屋差母雷公咁遠
我間屋係喺座農作物塔前面條河對面
已經唔係第一次比人搞,不過我無出聲
今次你同我成棵燒左佢,你想點啫放火果位
我co i都查唔到
樹頂仲燒剩啲樹葉,住過喺舊連登村既一定知咩位
得我一個種左棵好高既樹喺屋頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞