24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist (4)

613 回覆
7 Like 2 Dislike
以前放假玩公會戰日日十幾個鍾咁玩

想問下而家正版要幾錢?

開心版又應該去邊download?

Delete晒唔記得

之前玩公合ser玩到稱霸玩到悶
但如果呢個有mcmmo就好
有得玩藥水有勁馬同埋釣魚多d正野

想問下而家正版要幾錢?

Delete晒唔記得

之前玩公會ser玩到稱霸玩到悶
但如果呢到有mcmmo就好
ID: PlasticBB
加左先玩下睇下點

想問下而家正版要幾錢?

Delete晒唔記得

之前玩公會ser玩到稱霸玩到悶
但如果呢到有mcmmo就好

SERVER既生存世界貫徹RELAXING SURVIVAL路線
( 輕鬆, 簡單, 休閒, 平淡, 生活, 類似純生存 , 愛 與 和平 )
將來亦無轉型既打算
ID: PlasticBB
加左先玩下睇下點

ADDED
id hkgwhitestone
id hkgwhitestone

ADDED
Derickboy
村長強勢回歸

人去樓空
Derickboy

ADDED
村長強勢回歸

人去樓空

舊連登村好似已經
村長強勢回歸

人去樓空

舊連登村好似已經

變咗死城
村長強勢回歸

人去樓空

村長係咪要東山再起

Kinglam哥可唔可以幫手將地下變哂做黑曜石同埋用黑色玻璃整個正方形包住
Id IceLemonade
Id IceLemonade

ADDED

Kinglam哥可唔可以幫手將地下變哂做黑曜石同埋用黑色玻璃整個正方形包住

, 下次可以搵紫色名既builder幫手

新光影試用

StarTrek 電影場景落成 路過/得閒黎參觀下啦

最後送上一張Starship - U.S.S Enterprise成員合照

特別嗚謝 Gustin_同KingLam幫手影相同整地

光影效果同場地更新
原本係舊副本既終界門傳送點已搬遷到SPAWN新副本(測試中) 內
路程更短

StarTrek 電影場景落成 路過/得閒黎參觀下啦

最後送上一張Starship - U.S.S Enterprise成員合照

特別嗚謝 Gustin_同KingLam幫手影相同整地

巴打咁得閒
招人起中世紀建築
id:torchjerryyyyy
電腦死左入唔到黎玩
巴打咁得閒

Sem尾上哂堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞