24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist (4)

613 回覆
7 Like 2 Dislike
我未見過咁惡劣嘅玩家,我成條鐵路破壞咗九成
呢度係第一段,佢破壞咗三個位,跟住d水漏落去

仲要特登填咗我個防水位

再特登放水係上面流落去

跟住我後面成段海底玻璃鐵路,係成段,破壞嗮
除咗爛玻璃,仲要挖爛d礫石

已經破壞到座塔嘅門口

admin睇下你點處理佢啦...我冇野好講啦

係ar 係我做ar 有點 ? 你吹啊 有種黎打鳩我

青山
Sorry
YiN777 先岩 求加

ADDED

仲要特登填咗我個防水位

再特登放水係上面流落去

已經破壞到座塔嘅門口

青山

我極度懷疑你地係FD底, 係咪左手打右手然後大叫救命

仲要特登填咗我個防水位

再特登放水係上面流落去

已經破壞到座塔嘅門口

青山

我極度懷疑你地係FD底, 係咪左手打右手然後大叫救命

add
Notdateasy
add
Notdateasy

青山走犯改左名
add
Notdateasy

青山走犯改左名

又ko_ko
又Phymp
又HoBoEason
又dryip
又改名
add
Notdateasy

青山走犯改左名

又ko_ko
又Phymp
又HoBoEason
又dryip
又改名

屌比你發現左
無記錯一個死要冚家產
add
Notdateasy

青山走犯改左名

又ko_ko
又Phymp
又HoBoEason
又dryip
又改名

屌比你發現左

有關閣下及其友人在敝SER未能滿足遊戲體驗的情況, 就此先說句不好意思,
敝SER乃小本經營, 設定玩法頗為簡單,
因此未能讓閣下完成崇高的玩法與壯大的宏願, 實在深感抱歉,
網絡上MINECRAFT大伺服器多不勝數, 必定有閣下合適的
謝謝您的參與及支持!
祝武運昌隆

敝SER NOOB ADMIN
_elf_

去歲歡遊何處去,曲江西岸杏園東。
花下忘歸因美景,尊前勸酒是春風。
add name:Lisatatzu_Xx
PS 4有無人
add name:Lisatatzu_Xx

ADDED
越黎越複雜嘅鐵路圖

越黎越複雜嘅鐵路圖

其實呢D圖用咩 software 整
越黎越複雜嘅鐵路圖

用最ON9嘅方法,Photoshop直接cut原裝張圖, paste一個新圖層再拉長/改色

我都想知道有冇software整,雖然我已經save定一個PSD隨時改
越黎越複雜嘅鐵路圖

用最ON9嘅方法,Photoshop直接cut原裝張圖, paste一個新圖層再拉長/改色

我都想知道有冇software整,雖然我已經save定一個PSD隨時改

問下d鐵交我見過佢地整到成hk都係站
now, /home /back /tpa /spawn 傳送 有3秒delay 同 3秒cooldown
NEW CREATIVE WORLD OPEN BETA, PORTAL IN SPAWN

NEW CREATIVE WORLD SETTING:
ICE NO MELT(GAMERULE RANDOMTICKSPEED 0)
CAN'T MADE REDSTONE THINGS
CAN'T USE TNT, LAVA, MONSTER EGG
OPEN WORLD (NOT PLOT 100X100)
NO MOBS
AVAILABLE /CO I

ABOUT OLD CREATIVE WORLD (PLOT)
IF PLAYER NEED PLOT WORLD THINGS,
YOU CAN FIND ADMIN IN GAME / DISCORD (kinglam),
I WILL C&P TO YOUR NEW PLACE (NEW CREATIVE WORLD).

AND SERVER UPDATE COMING SOON,
( WAITING NEW SPAWN 100% COMPLETE . . . )
NEW CREATIVE WORLD OPEN BETA, PORTAL IN SPAWN

NEW CREATIVE WORLD SETTING:
ICE NO MELT(GAMERULE RANDOMTICKSPEED 0)
CAN'T MADE REDSTONE THINGS
CAN'T USE TNT, LAVA, MONSTER EGG
OPEN WORLD (NOT PLOT 100X100)
NO MOBS
AVAILABLE /CO I

ABOUT OLD CREATIVE WORLD (PLOT)
IF PLAYER NEED PLOT WORLD THINGS,
YOU CAN FIND ADMIN IN GAME / DISCORD (kinglam),
I WILL C&P TO YOUR NEW PLACE (NEW CREATIVE WORLD).

AND SERVER UPDATE COMING SOON,
( WAITING NEW SPAWN 100% COMPLETE . . . )

比個OFFLINE MAP黎先
紅點 SPAWN
螢光綠 濕地
紫 蘑菇島

生存世界 OFFLINE MAP

新創造世界 OFFLINE MAP

同埋而加可以用/hat 指令,
功能: 將手上拎緊既物品笠係頭度
越黎越複雜嘅鐵路圖

問下d鐵交我見過佢地整到成hk都係站

最快應該係Visio
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞