24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist

323 回覆
5 Like 0 Dislike
24hrs Minecraft Relaxing Survival Server [version 1.11.2]

正版 - 可以係POST留GAME名 / 直接搵ADMIN加入
(RC:20167559) (Discord: https://discord.gg/dfxuC4a)

開心版 - 一定要係POST度留GAME名 無其他方法
(如果開心版玩家連同開心版朋友一齊留名, 日後是但一個出事, 會係幾個一齊BAN哂)

點解比開心版玩?
依個SER既設定無乜好特別既野, 會玩依種設定既人唔多,
唔洗擔心SKIN問題, 裝左SKIN插件, 正版有SKIN, 開心版無.

生存世界設定
防火防爆
指令簡略有 /spawn /sethome /home /tpa , 其他/help 慢慢睇
有online map
spawn有傳送門去創造世界

玩法
生存世界 - Relaxing Survival
創造世界 - 每人1塊100X100既地 ( 紅石已鎖 )
** 之後都唔會裝MOD玩, 唔洗問

規則
唔影響到其他人
自律

即時處決情況
被發現使用外掛 / 輔助程式
以任何形式使SERVER LAG機 (例如: 大型紅石機關, 高空水流等等)
紅石連閃放置PLAY
*如果你起野 / 住個度好LAG (動物太多/大型機關/刷太多怪等), ADMIN會整走LAG機既野

舊POST: https://lihkg.com/thread/101334
請加我 Predweb
LHFF
請加我 Predweb

added
LHFF

added
push
岩岩買左正版冇耐
係咪係DISCORD到留低自己個GAME名就得??
岩岩買左正版冇耐
係咪係DISCORD到留低自己個GAME名就得??

正版可以係 post / rc / discord 都ok

紅點 SPAWN
螢光綠 濕地
橙 紅沙

另外, online map入ser就會見到link
有無係上一個ser既巴打返嚟玩
早晨
已有十幾個PLAYER加左WHITELIST, 玩緊既有5-6個,
暫時都未發現有開心版玩家
港豬大隊長

喪屍襲地球
港豬大隊長

喪屍襲地球

光影mod
子非漁安知漁民樂(feat Goddannn)

洗唔洗留多次白名

洗唔洗留多次白名

一收工見到舊超大舊唔知乜嘅野檔晒前面風景, 到訓果陣仲一路起緊, 冇眼睇
我就是受害者RIP
我就是受害者RIP

goddannn RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞