24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist (4)

613 回覆
7 Like 2 Dislike
我想問宜家個副本關咗
可以點去終界

黃河
170518 鐵路地圖Update
- 新增諾曼第線(by ben),由Spawn東門上車可直接快速前往連登村
- 修改鐵路路線圖,容易閱讀及理解
- 海洋列車增加 城堡站
- 新增諾曼第線(by ben),由Spawn東門上車可直接快速前往連登村

唔經唔覺建造左好多條線

唔經唔覺建造左好多條線

京都都起好
正版
KwChing
正版
KwChing

ADDED

唔經唔覺建造左好多條線

京都都起好

修復左牧場條軌諗住自己起埋舊spawn駁去自己屋企
can't resolve hostname係咩事
can't resolve hostname係咩事

唔好係咁禁重新整理就無事
Likejager
求加唔該
Likejager
求加唔該

ADDED
雖然個POST過左1個月, 但暫時唔開新POST住,
等到搞掂左更新之後先再開新POST, 另外

ONLINE MAP 線上地圖 已經無左 (上次維護, 工程人員DEL左我個SAVE, 20GB)

另外準備續租, 今次續1年

最近既狀況大概咁多

琴晚既佔領人地屋企行動
為數一十一二多人非法集結
事後發生大內鬧 不少途人被傷
其間派出7仔員工鎮壓

嚴重影響圍城景色
要求正視同搬返落地面

嚴重影響圍城景色
要求正視同搬返落地面

新村村長

嚴重影響圍城景色
要求正視同搬返落地面

新村村長

村長
SERVER將實行會員推薦制,
之前係POST / DISCORD留名就可以加入,
但因為持續收到投訴有人搞事, 同時就到暑假, 好危險

所以而加要加入既話,
要有玩緊既PLAYER幫你係GAME入面搵ADMIN加WHITELIST先入到

會員推薦制實行之後新加入既玩家如果出事,
幫推薦你既舊PLAYER將會一齊攬炒

而加有/mutechat 既功能, FOR有好多人講野洗頻好煩,
可以打依個指令MUTE左個CHAT (MUTE左之後/msg 依然WORK)

另外SERVER將進行大改革,
創造世界合拼, 開放新世界, 防火DISABLE, 裝新PLUGIN 等等,
到時會開新DISCORD GROUP FOR仲玩緊既PLAYER,
新SPAWN搞掂左會放條LINK係新SPAWN度

開唔開新POST仲考慮緊, 同時新SPAWN已經趕緊工 ,
到時SET好哂先再諗開唔開新POST
開心版
id: masami_jp
求add
SERVER將實行會員推薦制,
之前係POST / DISCORD留名就可以加入,
但因為持續收到投訴有人搞事, 同時就到暑假, 好危險

所以而加要加入既話,
要有玩緊既PLAYER幫你係GAME入面搵ADMIN加WHITELIST先入到

會員推薦制實行之後新加入既玩家如果出事,
幫推薦你既舊PLAYER將會一齊攬炒

而加有/mutechat 既功能, FOR有好多人講野洗頻好煩,
可以打依個指令MUTE左個CHAT (MUTE左之後/msg 依然WORK)

另外SERVER將進行大改革,
創造世界合拼, 開放新世界, 防火DISABLE, 裝新PLUGIN 等等,
到時會開新DISCORD GROUP FOR仲玩緊既PLAYER,
新SPAWN搞掂左會放條LINK係新SPAWN度

開唔開新POST仲考慮緊, 同時新SPAWN已經趕緊工 ,
到時SET好哂先再諗開唔開新POST

ADMIN 比1萬粒石頭我OK?

唔經唔覺建造左好多條線

京都都起好

我覺得啲站名可以整齊少少
宜家有啲站就叫 「xxx站」,有啲就剩係叫「xxx」

唔經唔覺建造左好多條線

京都都起好

我覺得啲站名可以整齊少少
宜家有啲站就叫 「xxx站」,有啲就剩係叫「xxx」

中央線係唔存在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞