24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist (4)

613 回覆
7 Like 2 Dislike
求whitelist
chrislo123
FishBro
GordonMan

仲有一個 GoldenCcat

成班小學雞入黎踩場圍爐打飛機
求whitelist
chrislo123
FishBro
GordonMan

仲有一個 GoldenCcat

成班小學雞入黎踩場圍爐打飛機

如果有投訴, 舉報, 歡迎DISCORD搵kinglam
斷頭台隨時為大家服務
求whitelist
mockingbird
求whitelist
asd0720
求whitelist
mockingbird
求whitelist
asd0720

ADDED
求whitelist
mockingbird

cute bear
越黎越複雜嘅鐵路圖
有online map未?

online map is dead
求whitelist (正版)
HKFanTotti
求whitelist (正版)
HKFanTotti

ADDED

when fix啊

when fix啊

個ONLINE MAP既SAVE無左,重新開黑位會好大負荷,
無左ONLIINE MAP之後無死過SER

when fix啊

個ONLINE MAP既SAVE無左,重新開黑位會好大負荷,

咁講又好似係wow,個個map要實時update
求加 id: Havokbryan
求加 id: Havokbryan

ADDED
大家對 [ /back ] 同 [ 可以set兩個home ] 有咩睇法,
黎緊更新會有個唔係平地既創造/建築世界
求whitelist
Phymp
求whitelist
Phymp

ADDED
大家對 [ /back ] 同 [ 可以set兩個home ] 有咩睇法,

/back 如果係副本或者打野。好有用,吾洗tp人又吾驚要慢慢去
/set home x2 可以set 2 個home 可以省來回兩地既時間,例如例wall city去終界
我未見過咁惡劣嘅玩家,我成條鐵路破壞咗九成
呢度係第一段,佢破壞咗三個位,跟住d水漏落去

仲要特登填咗我個防水位

再特登放水係上面流落去

跟住我後面成段海底玻璃鐵路,係成段,破壞嗮
除咗爛玻璃,仲要挖爛d礫石

已經破壞到座塔嘅門口

admin睇下你點處理佢啦...我冇野好講啦

/back 如果係副本或者打野。好有用,吾洗tp人又吾驚要慢慢去
/set home x2 可以set 2 個home 可以省來回兩地既時間,例如例wall city去終界

/back可以比人tp完去返個地方繼續
home就好似無咩特別 back都做到同樣效果 如果想繼續挖野終界既話

when fix啊

死咗啦

仲要特登填咗我個防水位

再特登放水係上面流落去

已經破壞到座塔嘅門口

屌,直接ban 咗條契弟啦,之前最多都係偷下野,唔會話搞破壞

仲要特登填咗我個防水位

再特登放水係上面流落去

已經破壞到座塔嘅門口

屌,直接ban 咗條契弟啦,之前最多都係偷下野,唔會話搞破壞

無扮法啦佢叫青山走犯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞