24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist (4)

613 回覆
7 Like 2 Dislike
其實係咪真係有翼

YES, 差唔多每個PLAYER都有1對, 有某幾個痴線佬有成箱翼

一箱
其實係咪真係有翼

YES, 差唔多每個PLAYER都有1對, 有某幾個痴線佬有成箱翼

一箱

幾銀一對
外國巴打玩唔玩得??

YES, 有幾個外國巴打都有玩

又死ser
又死ser

又死ser

又死ser

又死ser

入得
IT'S OVER
IT'S OVER

IT'S OVER

molamola
IT'S OVER

molamola

今日個SER唔係幾穩定
IT'S OVER

molamola

今日個SER唔係幾穩定

順既時候好順
地獄門都無埋
仲可以玩乜
利申 無份chock bug 但咁樣落去除左起啲得個睇字既野仲有乜玩。同埋一直都覺得副本依樣野一啲都唔方便+唔屬於純生存mode

地獄門: 有地獄傳送門係SPAWN可以用
副本: 因為locate都搵唔到mansion, 所以整左個場, 入面有mansion既怪
純生存: SERVER既生存世界貫徹RELAXING SURVIVAL路線
( 輕鬆, 簡單, 休閒, 平淡, 生活, 類似純生存 , 愛 與 和平 )

我純粹反映下意見,無意引罵戰
紅石又限左,生怪既數量又較低左,地獄門依樣方便去比較遠地點既其中一種交通方法而家又無埋
啲特色都已經限住晒,仲有咩意思

紅石: 連閃既頻率較高係限制左, 但龜速連閃仲可以用到
刷怪: 生怪既頻率並無限制, 只係1個方格入面多過50隻怪就會自動清
地獄門: 上面已經解釋左, 有玩家玩BUG整到死SERVER, 問題嚴重, 所以disable左PORTAL CREATION, 係SPAWN點有去地獄既傳送門
交通: 1.11以上版本已經有翼依樣最快既交通工具, 可能有D玩家太耐無玩, 唔知新版本多左咩道具
如果仲有咩唔明, 可以隨時係DISCORD搵ADMIN: kinglam
又或者係GAME入面搵ADMIN

我估巴打係想講用地獄門整d通道

portal creation遲d會開番, 大約到下次更新
IT'S OVER

molamola

今日個SER唔係幾穩定

順既時候好順

lag嘅時候好lag
鐵路地圖Update:
- 真·偷圖
- 加翻之前起嘅四條鐵路(東北新幹線,新幹線支線,新Spawn快線,海洋列車)
- Del咗之前條未起好嘅中央線(召喚原建築師,睇完條鐵路框架完全唔識點幫手鋪 )
- 東西線駁咗翻去舊Spawn,最少個站好似冇咁Useless
- 歡迎加翻其他鐵路入去

另外個Friend起好咗棟Guardian Farm,Farm名海洋公園,
歡迎到Spawn南門嘅鐵路站(地圖見到MTR字樣的建築),上一層搭海洋列車即可[單線雙程行車]

(由海洋列車向海洋公園方向望去)

京都站我都唔知點駁翻落去,可能要自己起條
鐵路地圖Update:
- 真·偷圖
- 加翻之前起嘅四條鐵路(東北新幹線,新幹線支線,新Spawn快線,海洋列車)
- Del咗之前條未起好嘅中央線(召喚原建築師,睇完條鐵路框架完全唔識點幫手鋪 )
- 東西線駁咗翻去舊Spawn,最少個站好似冇咁Useless

另外個Friend起好咗棟Guardian Farm,Farm名海洋公園,
歡迎到Spawn南門嘅鐵路站(地圖見到MTR字樣的建築),上一層搭海洋列車即可[單線雙程行車]

而家可唔可以搭鐵去京都站
鐵路地圖Update:
- 真·偷圖

到時更新完, ADMIN會協助玩家共同完善公共鐵路站,
另外終界開發進度已經達到新人有D難搵到資源既進度,
但唔會RESET終界, 只會到係更新個時,
係終界加幾個傳送門去終界遠D未被開發既地方
鐵路地圖Update:
- 真·偷圖

軌都無你話呢
鐵路地圖Update:
- 真·偷圖

到時更新完, ADMIN會協助玩家共同完善公共鐵路站,
另外終界開發進度已經達到新人有D難搵到資源既進度,
但唔會RESET終界, 只會到係更新個時,
係終界加幾個傳送門去終界遠D未被開發既地方

有機會搵翼
鐵路地圖Update:
- 真·偷圖

軌都無你話呢

唔緊要, 到時轉左新SPAWN, ADMIN會幫手一齊完善鐵路, 到時就會有路軌
RoseanneKL
RoseanneKL

ADDED
近日server不穩定, 遲d更新可能會轉埋ip,
到時係新post會有最新消息
係唔係又死過…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞