24hrs Minecraft Relaxing Survival Server 1.11.2 *whitelist (4)

613 回覆
7 Like 2 Dislike
170518 鐵路地圖Update
- 新增諾曼第線(by ben),由Spawn東門上車可直接快速前往連登村
- 修改鐵路路線圖,容易閱讀及理解
- 海洋列車增加 城堡站

唔經唔覺建造左好多條線

京都都起好

修復左牧場條軌諗住自己起埋舊spawn駁去自己屋企

我覺得啲站名可以整齊少少
宜家有啲站就叫 「xxx站」,有啲就剩係叫「xxx」

中央線係唔存在

最近關於鐵路站擴展及接駁收到好多投訴,
大概內容都係未經附近玩家同意就強行接駁,
嚴重影響到其他玩家既遊戲體驗,
我建議接駁前先得到附近玩家既批准及同意先進行工程,
唔係會有好大既反對聲音, 多謝合作
裝左組隊PLUGIN

組左隊之後打/p 訊息 , 就係groupchat黎, 得入左組隊既人先睇到,
仲可以set個home for個party用, 詳情 /party help

更新會逐步黎, 到新spawn搞掂左就會一次過大更新
為配合黎緊既大更新,
超過1個月以上未ON過 或
加左WHITELIST之後未ON過 或
搞過事既ID
將會REMOVE
為配合黎緊既大更新,
搞過事既ID
將會REMOVE

點先叫搞過事
為配合黎緊既大更新,
搞過事既ID
將會REMOVE

點先叫搞過事

fly, x-ray, +speed, cheat, steal, destroy, 連閃warning,
已處理同已完結既事就過左去,
上面係講緊未處理既case
Add
BloodLeopard
舊DISCORD GROUP 因為太多已經無玩既PLAYER同唔識既人係入面,
所以已經DELETE左, 遲D開新GROUP LINK會放係新SPAWN度
舊DISCORD GROUP 因為太多已經無玩既PLAYER同唔識既人係入面,
所以已經DELETE左, 遲D開新GROUP LINK會放係新SPAWN度

辛苦哂

= 東北新幹線 = 2016.12 - 2017.05
= 東北新幹線 - 連登新村支線 = 2017.03 - 2017.05
= 新Spawn快線 = 2017.04 - 2017.05

【連登村鐵路總站】2017.03 - 2017.05

(以上時間為大概月份)

= 東北新幹線 = 2016.12 - 2017.05
= 東北新幹線 - 連登新村支線 = 2017.03 - 2017.05
= 新Spawn快線 = 2017.04 - 2017.05

【連登村鐵路總站】2017.03 - 2017.05

(以上時間為大概月份)

你個map可以點整
170601 - 連登村鐵路路線圖更新:
- 消失的連登村
- 消失的連登村地鐵站
- 消失的連登村鐵路總站
- 消失的東北新幹線(連登村段)
- 消失的新重生點快線(連登村段)
- 消失的連登地鐵(連登村段)

屋企無啦啦著火...

同埋ADMIN整翻通個鐵路OK?
Discord入唔到?

以上線路廢除

以上線路廢除

要廢你早講我臨時站都廢事起翻

以上線路廢除

天湖站都冇左唔廢有咩用

以上線路廢除

天湖站都冇左唔廢有咩用

等我仲特燈駁翻條軌

屋企無啦啦著火...

同埋ADMIN整翻通個鐵路OK?

OK, WAIT NEXT UPDATE
Discord入唔到?

將會有新DISCORD GROUP

以上線路廢除

天湖站都冇左唔廢有咩用

等我仲特燈駁翻條軌

其實OLD VILLAGE一直有收到投訴好LAG,
經調查後發現OLD VILLAGE有複數大型紅石機關,
另外OLD VILLAGE既99%村民已經超過1-2個月無上過線(已經REMOVE左白名),
所以成個OLD VILLAGE已經ROLLBACK左

規則講得好清楚, 玩LAG機野我一定會整走

以上線路廢除

天湖站都冇左唔廢有咩用

等我仲特燈駁翻條軌

另外OLD VILLAGE既99%村民已經超過1-2個月無上過線(已經REMOVE左白名),

你拆村我無乜所謂只係無諗個個站啱啱整翻1星期就廢左je
為配合黎緊既大更新,
搞過事既ID
將會REMOVE

點先叫搞過事

fly, x-ray, +speed, cheat, steal, destroy, 連閃warning,
已處理同已完結既事就過左去,
上面係講緊未處理既case

x ray有得捉嘅咩

YES

以上線路廢除

天湖站都冇左唔廢有咩用

等我仲特燈駁翻條軌

你拆村我無乜所謂只係無諗個個站啱啱整翻1星期就廢左je

等新SPAWN OK左, 到時先再駁鐵路, 而加有好多野都未定
由於連登村被廢除,而連登村總站及連帶三條鐵路都被Chunk Reload影響下“被消失”,東北新幹線將會將總站調至連登新村鐵路站

而由於工程進度問題,東北新幹線將會在7-11東北約85 Block距離的地底設立臨時總站,但臨時總站將不會設電梯前往地面,乘客須在前一站前往地面,不過反正冇人會搭,WHO CARE

此致

辛苦一大輪起鐵路最後發現會ChunkReload而覺得唔知做乜鳩嘅AK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞