Brian Cha課程大踢爆(已買其8萬課程,有圖) 完全唔值!

960 回覆
3108 Like 39 Dislike
我個人好中意睇啲人好認真咁做一件ON9嘅事
至少我信唔少人睇哂 , 唔係點會識背內容出嚟
你咪分化撚囉 關立場乜撚事
佢啲廣告真係on99
第一次聽好似好有料
後來我認真聽過佢個廣告完整一次
講野完全冇point
淨係想俾免費課程氹你落搭
覺得俾佢嘥幾分鐘已經夠on9
多謝巴打你同真金白銀
爆呢啲咁嘅仆街大鑊
睇哂here 仲睇左幾分鐘佢條免費片
想睇佢可以9up幾耐 點知原來真係可以up好耐
欣賞樓主好心 突破咗比人罵既心理關口
八萬蚊好少姐 樓主咁好心 好快搵得返
Brian請唔請人啊? 我想做媒或者仆街sales
佢咪又係抄brian
新一集有coffee
最主要佢地會話比一個免費一小時資訊你!即係會有sales 打比你同你傾一個鐘電話,其實即係你比左一個鐘頭人地去sales 你買野

佢地會不停問你問題,例如,你有幾想成功?10分係滿分,正常人打得呢個電話都會話好想
你唔夠想佢就會 challenge 你, 佢地會講到成功係好簡單,呀邊個邊個學左呢個系統佢一個月搵多幾多錢,你每人花15分鐘你就可成功,講都好神秘令你好想知

佢不停令你自爆自己的background, 佢地就跟住呢d background 去講一些你想聽既野,例如你好多好多人識,佢就會話可令你好多人識,佢地問問題就係要知你心裏最想要咩!

好多人頂唔順就會比錢,入到去課程你都己經比左錢,唯有一路相信自己冇比人呃或唔出聲,因冇人想比人知自己做左傻仔
唔覺得佢啲廣告有幾吸引
淨係覺得阻撚住我睇youtube
如果 如果有一日
我咩都無曬.....
呢句係同你哋講
條友咁撚ON9

你又咁撚ON9幫佢買課程,唔撚係掛
唔同既 我都做過sales

佢依隻massive sales 要做pre selection 簡d 蠢人埋手,所以要講埋d 柒野去sell
廣東話口音喎清
還掂都買左介唔介意幫下大家
巴打好慘
都好好心唔驚連登仔恥笑

睇蘋果都避唔到自稱三年內由0收入變成七千萬嘅車志健brian cha
- 廣告狂人吹水谷 Madman Multilogue -
會信嘅人真係
bot黎架你
Block
手足黎架
低調d啦
Fish
老老實實 依家都2020年啦 竟然仲有人信d咁嘅嘢抵比人呃㗎喎
只需要一部電話

on9食屎啦
人類總是…

升級版嘅弊多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞