Brian Cha課程大踢爆(已買其8萬課程,有圖) 完全唔值!

960 回覆
3108 Like 39 Dislike
見你連liar都串錯 明你點解比人呃
D回應真係........
受害者責任一定有
但責任真係大過加害者?
佢呃到人係佢本事?
錢係憑我實力借返黎仲乜要還?
借比佢係你on9 信佢係你on9 比人呃蝦條又係on9
曲線吹奏D仆街就唔on9
覺得受騙 公開內容等人自己分析又on9
其實上連登回PO先最on9
呢八萬攞去買牛熊會唔會容易啲發達?
其實Brian Cha係有料,佢講野係好聽
只不過唔係有料在教人教得好,而係在呃人比錢
佢最成功, 咪就係建立左佢呢套課程收學費

其實聰明人係未比錢之前,已經學到哂佢d套路
爭在你係咪想做同樣既野
條撚樣為人師表講嘢憨鳩鳩,開口埋口乜撚嘢都係錢,生意。做過你學生真係想死。
同意。其實自己做唔到就唔可以話呃人,等於你讀完MBA都搵唔到十萬一個月,就話個course廢,叫人唔好讀呃人
我只需要一個掣!你無聽錯係一個掣,就可以熄咗Brian Cha條片
咁我覺得佢抄Dan Lok啦,d內容題目鋪排一鳩樣。
Hi 打手你好
我唔係話佢呃人
8萬對很多年輕人不是細數目
只係我用過後,同佢講到咁神奇的效果真係差好遠,如果你係佢學生相信你都睇下入邊幾多人真係成功?
我再講一次,最後得益的只係佢地,唔係買course的你
我只是打我的insight讓大家好好思考
承擔你的後果,不要讓自己後悔
on9先會信
好啱講得,佢能夠motivate到你的,講野到肉。無錯係阿媽係女人既野,但有幾多你自己又會意識,係要有人講下你先叮一聲。學佢套路係唔需要join佢個course的。
fb免費個d已夠。

佢目標群其實唔係打工仔,所以好多人覺得唔啱聽好煩,我係創業的,所以我鐘意佢講既野,但要比咁貴就不了
其實佢係咩紀錄?
你咁唸我都得,最緊要唔好有人再中
[行動POST]615全民放假悼念日
https://lih.kg/2046213
想問下樓主投資本金有幾多?有咩誘因會買個咁貴既course?
你初時覺得付出呢8萬期望可以幫你揾到幾多錢返黎?
留名等bob叔live屌爆佢
Hi Loser
你叫我打手就知你係佢口中形容既失敗者啦。
事情一定有兩面睇,唔同意你講法我就係佢既打手? 唔怪得你學佢既course空手而回啦,你都冇用腦諗野,剩係想搵快錢想學佢咁幾廿萬一個月先join佢姐,我本身有睇佢亦都知佢用clickfunnel教人搵錢,但我都冇join佢,因為我已知佢套路。

咁你講下點解你比左8萬蚊但乜都學唔到?
係你問題定個course先,clickfunnel本身冇問題架喎,咁你有咩問題你做唔到?
大學係買張沙紙
係而家大部分入職基本門檻
你冇得選擇
而家樓主係話個課程內容唔值80000
因為網上有更多免費alternatives都可以學到
我抽緊樓主水咋
我知呀
笑還笑 , 但佢啲youtube片你咪當學吓Present技巧同一啲待人處事嘢咁囉 , 當然要畀8皮就梗係不了啦
agger,從來冇睇過廣告
佢叫做賣motivation俾你
叫做畀士氣你鼓勵你去用你個腦達成你想要嗰個目標
而唔係教你點去做嗰樣嘢
所以嚟講佢係賣士氣熱誠呢個產品八萬蚊
咁其實我都幾欣賞佢個presentation skills. 次次有ads 我明知佢係sell 呢啲 我有時都會繼續睇落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞