Brian Cha課程大踢爆(已買其8萬課程,有圖) 完全唔值!

960 回覆
3108 Like 39 Dislike
大部分都是馬拉的華人,我唔明點建佢地咁多錢都肯比,當然入邊有很多煤令你覺得很多人參加

> 馬拉好少成本就可以做"老闆", 可能佢地本身已經係老闆, 搵到錢, 所以課得起金
連英文都講唔正都有人信
我地究竟係用咩亦虧浦問(equipment)呢
聽到呢句就已經知佢廢人一個啦
香港人真係越來越蠢
樓主拍片放上youtube講
可能會提醒多d人
brian 明白既, 唔鐘意上堂 quit 學校囉
推下先
係喎 聽啲英文就知出事
其實外國都有個dan lok做緊呢啲野
佢對上仲有個師父dan pana又係咁
根本騙子全世界都有
仲有好多發左達
仲要唔犯法
唯有自己醒啲
其實騙子手法全部一樣
倫敦金 傳銷 幣少 大賭李嘉誠
都係租車 假錶 租豪宅 勵志故事
分分鐘後面同一個莊
Poor thing
有無巴絲知道,佢自稱 Fortune 雜誌受訪,係邊一期?

到底有無「受訪」呢件事,定係佢可能係自己落廣告?

如果無中生有,可以向 Fortune 雜誌投訴喎~
如果知道佢抄邊個 motivator 課程,可以考慮去舉報投訴,等外國告到佢甩褲。
有時用 keyword 搜尋下,或者就會搜到~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞