Brian Cha課程大踢爆(已買其8萬課程,有圖) 完全唔值!

960 回覆
3108 Like 39 Dislike
我冇睇過佢youtube嘅廣告
但係睇完樓主成個post我都唔明
呢條Brian cha到底係教乜㗎
發覺依啲人最鐘意用大字
主要講原post既野,有啲線索都睇到既,有興趣都可以車生既片,話呢個疫情下仍能夠賺大夠錢、係外國黃金海岸有大把人識佢,撳個制打開外國市場、幾個月可以賺7-8位數字既錢。例子太多不能盡錄,有興趣自己重温啦

當然之前打咁大段係希望大家提高警覺姐,自己大把錢又想試可以無視
唔值80000萬同呃人係兩回事
大學買張沙紙為入職都係搵錢
佢比錢上brian堂都係想為左搵錢
而家佢搵唔到覺得學左垃圾然後話人呃人
讀完大學搵唔到工係咪間大學呃人
條友係咪以為自己好撚型好有佬味
成日係度show大頭

好撚柒呀你 一拳打底你啦廢中
做乜撚野
條友完全係吹水,無料自己去實踐
佢最叻咪靠把口呃啲傻仔去報啲所謂課程
點呀 你又報左第幾期課程呀
由高登到連登
我都好憎一樣野
明明以事論事
但好多人會人身攻擊
例如飲食post
永遠啲人就係識講 樓主你食開屎?
點解唔可以講我反而覺得呢間唔好食
呢個post咁 係要串下樓主先開心
老老實實 個Brian說話技巧係幾好 七情上面 但正因為咁先呃到人
我只係睇佢fb 個d咋
未去到樓主咁all in
Brian cha套presentation skill冇你哋講到咁廢

睇佢啲片會學到嘢

利申 冇課金
樓主值得尊重
買咗個班應該當驗腦
多謝樓主重課金黎分享

佢好明顯係騙子
但係我幾鍾意佢啲廣告
好陽光好積極
雖然都係三幅屁

我諗做sales做得辛苦嘅人會落搭
On9,依啲咩人生勵志演說家聽到真係想笑出聲
8萬蚊買個課程就可以人生成功?
咪傻啦,腳踏實地努力做人喇
樓主當買個教訓,面對現實啦
冇課金
但有睇下佢d片學佢既自信
頭先好奇入咗去睇喂brian平時喺YouTube 既直播

講嘢個style勁似鳩達
BOB 叔都怒屌過好似......
樓豬用八萬買啲motivation返嚟激勵自己
話唔定到時就係因為呢啲激勵令到自己變CEO呢
有人攞讀大學黎比真係笑而不語
真係唔知到底係真on9定真打手
大學讀嘅起碼係有學術研究支持嘅學理,實唔實踐到好睇個人本身,當然都關個課程理論同實踐之間嘅interplay

但依條乜野brian 叉只喺係度鳩噏
有冇學理支持?除左依啲水魚班之外有冇自己去做business實踐?
咁都可以拎黎同學術比真係會唔會戇鳩左啲
你都十足十傳銷佬口吻
大學呃人嫁 好多大學生得一萬嫁
睇得佢d片多
屌 我寧願睇 新三國 漢室復興 廣告都唔撚想睇 拜仁車
Bob叔都講咗幾年,8萬就買個教訓。

唔好再on99啦
個d sales 傳銷佬最鐘意咁講
大學呃人嫁 出黎搵得1萬
跟我上堂有車有樓

之後中左伏 佢就話
係你能力差姐學唔到野我無呃你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞