Brian Cha課程大踢爆(已買其8萬課程,有圖) 完全唔值!

960 回覆
3107 Like 39 Dislike
triggered
痴撚線 點知佢講緊邊個 佢口吻似係條友啲fans
條女出水未?
佢啲廣告真係好撚煩
突然間一無所有 只要有一部手機
我就咁睇
兩舊都係屎
但屎都有高低之分
形容一舊屎比另一舊屎香少少 唔算係正面評價
本質上都係屎

但你無啦啦反問人 「你有幾勁」
語境唔係好符合普通花生友既語氣囉
唔係因為要支持老蕭/神駒/泛黃Youtuber,一早禁走左。
佢網絡垃圾可以係講連登仔 你點知佢講緊咩
隨時話緊大家都唔知
既然兩舊都係屎 唔明點解要比較
勁係邊? 勁係呃人錢定 佢真係好欣賞條友嘅能力
完全唔知佢講緊乜
佢隨時話緊大家
當然依家睇返 有人話係講緊屎家軍make sense啲
但唔知點解要讚呢條友 非常反感
條女同brian cha咁上下
教人做YouTuber/IG kol但自己啲片都無乜人睇同follow
車志健: 你班LOSERS唔恨得咁多,係都有咁多傻仔比錢我使呀
你諗唔諗到呢個財路先
我每月賺7位數字
YouTube係咁賣佢啲廣告
睇到都覺得煩,講到自己有幾咁犀利
但原來真係有人會買
老千 都係咁 自信到自大
無論 龍心定鬼王 到Brian
再削弱 打擊你自信 然後你就會開始聽佢講野
覺得佢掂 Start from that moment 你已經比佢地Brainwash 緊
實則都係啲花言巧語 嘩眾取寵既野 言過其實
好多迷途、 初哥 好易比呢啲技倆呃到
呢啲人 好易group到一班人 好似Fight Club咁
好多無自信 獨立思考能力既人/ 失敗既人 都會傻哂咁follow, obey , worship 佢地
因為 佢地心目中成功既形象 都投射哂係佢地(已完成既自己)身上⋯
Brain差!?
叫得腦殘
肯定無好嘢
brian 真係一個成功嘅sales 而唔係導師
睇下班7頭又比錢啦
樓主,佢覺得你仲可以俾多d學費繼續學,小心
留黑警電話
YouTube 係咪唔應該俾佢賣廣告
好撚煩呀屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌
中哂重點
有人enjoy 睇龍心,我只係覺得嘔心,完全唔好笑
完全唔覺得呢D所謂life/ business instructor 講既野好吸引
真係傻仔先會不停課金去聽人講野,仲要係生意野,但佢又唔係分享自己既事業心得
仲要營造假像佢唔係搵你錢,而係佢本身事業好成功只係希望大家都成功,但其實冇人俾錢聽佢都冇飯開
證明心靈空虛又on9既人真係好多
[長文] 玩膠、曲問題,調節抗爭心態
https://lih.kg/2049897
你竟然睇到30秒
我一見到佢
隻手指已經放喺skip ad個位到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞