Brian Cha課程大踢爆(已買其8萬課程,有圖) 完全唔值!

960 回覆
3108 Like 39 Dislike
冇料又想發達
人人有功練呢下你都信 唔呃你呃邊個
身邊d 驚犬我都想佢地成功 點樣可以報名?
用電話號碼就可以留位先?
原來真係有人買呢d
人蠢真係冇藥醫,當交智商稅
其實呢啲咪即係以前嘅上樓傳銷課程。

嗰啲仲會閉門叫口號,好正能量

只不過宜家係上網傳銷,cap水能力會快好多

Brian Cha果然醒!
仲有大賭李嘉誠
同一個集團
講真您依家先收手有撚用咩人地都發撚左達
唔係loser係咩,有冇睇佢第二個post呀,佢跪撚左,瀬緊Brian鞋底啦又。

如果樓主出嚟講既係brian個course係教用adsense 搵錢,而樓主鳩叫話個course冇用幫唔撚到佢。你會唔會認為佢係loser呀?
無論自學又好,有人教用adsense都好,呢個工具本身搵到錢吖嘛。(佢學clickfunnel)

我屌既問題唔係在於個Brian教你用乜撚野搵錢,而係你唔撚識用呢樣野搵錢。明唔明呀

你試下開班教人adsense 收8 皮一個月,學完d人屌你話你係騙子。你覺得係d人資質有問題定你有問題,定係adsense有問題。明明你自己用adsense都搵到十幾萬喎。

重申,冇上過course唔撚係打手
睇個ad都知有問題啦
Too good to be true
基本大原則
師奶思維有時候幫到手,令冇獨立思考既人可以避免中伏
你唔講都唔記得呢個人,收左皮好耐
成萬蚊
買幾本書學下management
睇下youtube
買下貨
請下freelancer 小試牛刀好過

大把野學到
樓主都係好心啫

大把人比人呃左都唔敢講出黎
條撚樣 賺咁多
樓主好有錢?
咁容易就使8皮野?
人生導師唔知
有 d 係心理學家去做
終於有人講呢條柒頭
依個社會真係好可悲 窮人只會被剝削俾人呃
不斷係個loop 入面
冇可否認樓主係傻仔 但唔代表Brian 冇呃人
如果個brain 係有料就唔會全部負評啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞