Brian Cha課程大踢爆(已買其8萬課程,有圖) 完全唔值!

960 回覆
3108 Like 39 Dislike
在此我會一直公開 Brain Cha 係點樣哄人入局,也因為他的課程對大多人也是不便宜的,8萬元也不是一個少銀碼,而他們只是一群沒有良知的人,為左錢講一些你會想講的說話(當然是大話,例如你會搵到幾錢知月,用咩系統etc),很多很多人都是成副身家放進去,入到去group才知不是個個都係老闆,更多是一般打工的年青人,我實在看不過眼,只希望更多人知道事實。也是因為這大部份人的 8萬元,他們才可搵到幾千萬! 佢地話佢自已係黃,但我更覺得係佢想更多人入去先話自已係黃,你入到去group 就會明白

佢地現在在Facebook 賣廣告,你一按進去就很危險了,你可能會因他的說話好high,好激動,我本身都係,他們會叫你留電話,一些 coach 就會打電話給你!這就好危險了,他們會要求在電話你立即比信用卡資料過數,會說最後一天,最後幾多個名額,要查下有冇位!唔好信,根本就無限個名額lol 佢只係比個login 你only. 佢會問你有幾想成功,成功只差一步 什麼是 coach? 根本就是 sales... 而是成班都係on9讀書又唔成,做人又失敗的sales, 他們強調大學無用lol 成班人都係失敗左10年,搵1萬幾一個月,所以宜家有機會呃你班傻仔,8萬一個人頭,好易就1000萬,你估佢地仲有咩講唔出,做唔出?只是哄下你,誇大一點效果(搵幾10萬一個月) 你就會比8萬,你咩都會講,搵10萬一個月 當然唔係真!只有1-2個人做到!去到今日大約 450人中計買左,而這班coach (sales)就是比brian 控制的一班傻仔,可能佢地自己本身都知道,但比人控制下有 10-20萬,你制唔制? 但也因為佢地身個人垃圾,人生根本冇其他出路.. 才會選這條路,佢地會呃你你一個星期可單獨同brian 傾一次,其實只是zoom meeting, 成班人係度問問題,我問過一次,都係講呀媽係女人既野

佢地可唔可以一世都係咁?我覺得唔得,總會有比人踢爆的一日,佢地想係呢幾年搵快錢

首先,你如果問我呢個所謂的課程值唔值,會唔會令你搵到錢?你完全唔值!我公開課程是有些什麼

1. 教你心態激勵 lol

點解title 全部都是英文 ?有人查過,全部都是抄外國motivation 課程的資料(首先佢地自已買左,再用廣東話講比你聽),連名都費事改,on9, 咁就幾萬元

2. 教你點做課程 (講到尾唔使買佢個課程,所有又outdate 又唔work)
教你用手機拍video, 點用手機app inshot edit video

3. 課程和sale 呃人系統 (佢地建議會click funnel)
就係上圖果個 百萬自動sales 系統,其實就係教你點上網裝 click funnel ,這個還需要每個月比79USD , 佢自己個課程用 kajabi平台, 又教人用click funnel,大家上網自己安裝可以了

4. Facebook group
他們的課程分為 MA 和 MAX,有兩個gp, 入邊d人會係度自high, 但講黎講去都係果幾個人,celine tse (教英文, 自己search 佢FB Celine Tse English Channel, 和大部分都是馬拉的華人,我唔明點建佢地咁多錢都肯比,當然入邊有很多煤令你覺得很多人參加

5. 建立你的什麼國際平台和廣告平台 (其實即係 Facebook pages lol)
對,真的好國際 lol

你覺得你使唔使比8萬人 教你安裝click funnel, 做website, 做FB fans.page? 自己好好思考

如果我早排唔係因為疫情無野做,我都唔會join,join黎很後悔反而冇左8萬元,因我真係做唔出好似佢地咁樣呃人, 唔好再信什麼有固定名額,會幫你搵幾十萬一個月,佢因爲你呢8萬就可以搵過千萬,而不是你。

根本是同層壓式的做法一樣,一層壓一層,下邊的不敢出聲,因驚比人知佢地做左傻仔,所以佢地就一路咁grow, 我用第一身身份大踢爆真實情況
唔好再信,唔好再信!如果你有成千萬身家咪入去比人呃下玩下,但唔係我地呢d得幾十萬身家的年青人!唔可比果d sale (coach) 哄你,唔好留電話!這是我最大的提醒

佢地一定會話我係loser, 只是想你們覺得winner 先會join... 唉,總之唔值啦,有咩你叫我係呢度踢爆夠了
喂 brian

條垃圾
多謝巴打現身說法收鳩佢皮
呢輪我都搵夠
有人買
未睇先正皮for八萬蚊
到底咩人先會落疊
真係切身處地唔到
2020過左一半都有咁傻鳩既人
點解愈黎愈多人呃錢?
因為愈黎愈多傻鳩俾人呃
佢啲youtube adv煩到仆街樓主經一事蔡一知
受騙的那個 比騙徒更混帳
係真係學都去啲大機構/有口碑啦
由youtube廣告30秒已經睇得出廢話連篇
係咁勁大隻字然後用誇張tone讀出嚟
內容一言以蔽之就係咩網絡營銷 傳統手法out
屌你2020年撚有人唔知咩
長知識了
條友啲廣告真係煩過閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞